Şimdi Ara

klavye tuşları calışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptop çok cabuk ısınıyordu fanları temizlemek için klavyeyi falan çıkardım() baya toz vardı aşırı derece onları temizledim falan sonra klavyeyi taktım 2 tane kablosu vardı birinde jled digerinde jkb yazıyordu galiba neyse bilgisayarı bi açtım tuşların bazıları çalışmıyor ama şimdi ısınmıyor tuşlarda olsa çok güzel olcak sizce sorun neyde olabilir yanlışmı taktı yoksa kablo zararmı aldı napmalıyım

az önce açtım içinil

birini buna takıyorum

diğerinide buraya yani jled2

bunu işte üstteki jkb1 e takıyom

bunu jled2 ye

acaba jled 2 ye taktığımı 1e taksam bişe değişirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersenlmh619 -- 24 Ağustos 2015; 13:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersenlmh619

s.a
    laptop çok cabuk ısınıyordu fanları temizlemek için klavyeyi falan çıkardım() baya toz vardı aşırı derece onları temizledim falan sonra klavyeyi taktım 2 tane kablosu vardı birinde jled digerinde jkb yazıyordu galiba neyse bilgisayarı bi açtım tuşların bazıları çalışmıyor ama şimdi ısınmıyor tuşlarda olsa çok güzel olcak sizce sorun neyde olabilir yanlışmı taktı yoksa kablo zararmı aldı napmalıyım

yanlış takılmıştır muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman233

quote:

s.a

yanlış taksam hiçbiri çalışmazmıydı . ve daha öce bidaha söküp taktım zaten ama 2 tane daha yer vardı orayamı acaba yada bozuldumu inşallah bozulmamıştır ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitman233

quote:

s.a

yanlış taksam hiçbiri çalışmazmıydı . ve daha öce bidaha söküp taktım zaten ama 2 tane daha yer vardı orayamı acaba yada bozuldumu inşallah bozulmamıştır ya

bi fikrim yok ama bence bişey olmamıştır

• inşallah ya teşekkürler cevap için başka fikri olan varmı napmalıyım
  • Güncelll lütfen cevapp
  • ya kimse cevap vermicekmi 162 kişi okumuş 1 kişi cevap yazmış
  • ersenlmh619 E kullanıcısına yanıt
    Sorduğun soru cevap verilecek cinsten değil ki nasıl cevap verilebilsin? Ayrıca her bakan cevap yazacak diye bir şey yok, belki onlar da nasıl yapılacağını merak ettiği için bakmıştır.
    Her laptopun kablo girişleri farklıdır laptonunu markası, modeli ne onu yaz ki bilenler cevap yazsın. Ya da Laptopunun marka ve modelini yazıp sonuna disassembly yaz google'de arat sökme ile ilgili bir sürü video bulursun oradan bak.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    marka packard bell easynote lshr44 internetten bulamadım bu modelin sökme videosunu ve digerlerine baktım her klavyede 1 tane geniş kablomu ne diyim işte laptopla bağlantı için kablo gibi bişe ama bende 2 tane var biri daha küçük ve jled yazıyordu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersenlmh619 -- 24 Ağustos 2015; 12:21:37 >
  • güncell resim ekledim
    Kabloları yanlış takamazsın taktığın yuva kablo genişliğinde olmalı, ince kabloyu yanlış yere takmış olabilirsin, sanırım jled yazdığına göre klavyen aydınlatmalı ise onun kablosu olabilir. Ya da söküp takarkan kaboya zarar vermiş olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Ağustos 2015; 14:37:37 >
    cevap için teşekkürler klavyem aydınlatmalı degil büyük ihtimal açıkken laptop mavi ışık yanıyo onundur laptopun içini açmadan öncede ctrl ler çalışmıyordu ve bazı tuşlar çalışmıyordu ama bi süre sonra çalışıyordu şimi hiç çalışmıyor sanırım usb klavye veya laptop klavyesi almalıyım
    Daha ne araştırıyorsun klavyen bozuk klavye arızları genel hep öyle başlar bir müddet sonra tamamen gider, ya harici klavye alacaksın yada Gittigidiyor gibi bir yerden laptouna uygun muadil bir klavye alıp takacaksın, servis demiyorum çünkü biraz pahallıya geliyor.
    tamam teşekkürler
    kusura bakma ama son bir şey sorabilirmiyim bozuk olan tuşların yarısı durup dururkenn düzeldi acaba pislikten çalışmıyo olabilirmi çalışmayan bi tuşun altını açtım çok pisti ama temizleyemedim altını sökmem lazım bidaha temizlemek için az sonra denicem temizlemeyi zaten çalışmayan tuşlar yan yana pislikten olma ihtimali varmı sizce
    çalışmayan tuşlar:r,t,f,g,v,5,6 bunlar çalışmıyor
    Dene nasıl olsa çalışmıyor bir şey kaybetmezsin, ama düzeleceğini sanmam. Ben kaç tane söküp temizlemeye çalıştım olmadı.
    Genelde tuşların bastığı ve devreyi birleştirdiği yerlerdeki iletkenler aşınıyor basmaması ondan oluyor, o da naylonun üstünde bir iletken madde var ve çok ince zamanla aşınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Ağustos 2015; 18:16:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.