Bildirim
Klavye US - EU ve Kulaklık Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eu q klavyeyi Tr olarak kullanınca sadece sembolleri yaparken zorlanırsın (üst kısımdaki sayılardan yaptıkların komple değişir , harflerdeki sol kısımdakiler sesli harf olur) semboller ezberindeyse sıkıntı yok. Virgül tuşu noktanın yanında olmuyor bende enterin üstünde (baya bi zaman sonra farkettim) bazı klavyelerde hiç olmayabilir. Genel olarak aynı klavyeler zaten 1-2 tuş eksiktir max bazı modellerde, son olarak uzun yazılarda çileden çıkarabilir yılı geçtik halen i ve ç harflerini aralıklarla yanlış yazıyorum...
Klavyelerim ; Msi laptop ingilizce q , Razer Cynosa Türkçe q
Diğer soruna gelirsek bende cloud 2 var, mikrofonu çok kullanmasamda iyi gibi geldi, rahat kullanışlı bir ürün, cloud versiyonu usb ses kartsız zaten güncel bir masaüstü sistemin varsa veya ayrıca para verecek ses kartı almış isen cloud2 deki ses kartına gerek yok. Diğer ürünleri bilemem cloud beklentini karşılar gibime geliyor...
-
Zoccoshop un kendi sitesinden alırsanız ingilizce versiyonu 350 TL .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X