Şimdi Ara

Klavye ve Joystick Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, laptop için çantada taşınabilecek bir klavye arıyorum. Bluetooth veya kablolu olması çok fark etmez, mekanik olursa çok iyi olur. Bir de Xbox tuş dizilimi olan bir joystick alacağım. Bir öneriniz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Logitech önerecektim fakat meknaik bir klavyeyi laptop çantasında taşıma şeysii..... Biraz fikirlerde tükendim.

• Tam dediğin iş için bir klavye var: Razer Tartarus Pro. Ben normal masaüstü için aldım. Oyun oynarken aşırı kullanışlı oluyor. Laptop ile beraber çantada taşıması da çok kolay. Laptopın yanında oyun için düşünüyorsanız zaten geri kalan tuşlara da ihtiyacınız yok. Fiyat belirtmediğiniz için direkt bunu önerdim. Razer'ın diğer modelleri ile aynı fiyat bandında. O yüzden sadece oyun için alacağım diyorsanız fiyat çok da önemli olmuyor. Şahsen ben mini klavye kullanıyorum. Oyun oynarken de tek el klavyeye geçiyorum. Joystick için de fiyat fazla gelmezse direkt Xbox kol alıp geçin derim. Gerçi Razer Tartarus Pro, Xbox kolundan da pahalı ama Tartaruz V2 modeli de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.