numpad üzerinde bulunan nokta tuşunu virgüle çevirmek istiyorum.Yanı o tuşa basınca virgül çıksın bunu windowsun içinden ayarla yada bir prgram kullanarak yapmak mümkünmüdür?Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
windows vista home premium eng.
START CONTROL PANEL REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS FORMATS CLİCK ......> CUSTOMİZE THİS FORMAT..
virgülü nokta, noktayı da virgül yap.
quote:
Orjinalden alıntı: The souls migration
windows vista home premium eng.
START CONTROL PANEL REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS FORMATS CLİCK ......> CUSTOMİZE THİS FORMAT..
virgülü nokta, noktayı da virgül yap.
Onlar değer string ayarları kardeş. Arkadaş klavye tuşlarından bahsedior. Windows 98 döneminde kbd dosyasını edit ederek ben kafama göre klavye dosyaları yapıyordum. Ama XP ve Vista kbd dosyalarını öyle gizlemişki bulamadım valla.
biraz eskimiş bir konu ama belki bir veye birilerinin işine yarabilir... SharpKeys 3.0http://www.randyrants.com/2008/12/sharpkeys_30.html sitesindeki program ile windows 7 x64 de klavye tuşunu değiştirdim...
hortlattım ama teşekkürler ubeyaz
Sharpkeys ile , - . değişimi yapmak formattan sonra ilk yaptığım işlerdendir. (Sharpkeys Netframework yüklenmemişse alışmaz bilginiz olsun)
PARDON AMA BEN TAM ANLAMADIM
BENDE MİCROSOFTUN TR Yİ DESTEKLEMEYN 8000 Lİ BLUTOUTH BİR IŞIKLI KLAVYESİ VAR
BAZI TUŞLARIN YERİNİ DEĞİŞTİRMEM GEREK
O DEDİĞİN PROGRAMI FORMATTAMI KULLANACAĞIZ
KULLANMAZSAK AYARLAR PC KAPANINCA ESKİSİ GİBİ Mİ OLUYOR DEMEK İSTEDİN TAM ANLAYAMADIM
BİRAZ AÇARMISIN KONUYU
fn tuşu değişmiyor bir türlü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme