Şimdi Ara

Klavyeli tablet kılıfı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tabletim asus memo pad hd 7 ve şu kılıfı aldım ve klavye kablosunu güç kısmı yerine taktım ama hiç tepki yok, çalışmıyor. keza başka girecek uygun yer de yok. yanında bir tane daha usb dönüştürücü var ve o hiç bir yere sığmıyor. nerde yanlış yapıyorum yoksa kılıf mı bozuk? teşekkürler

• merhaba

kilifin kablosunu tabletin usb pprtu varsa oraya takin. efer usb portu yoksa mini usb veya micro usb portu vardir. yaninda veriler donusturucuyu deneyin.

eger yine calismaz ise iade edin.

tablete hic usb taktinizmi usb calosiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

merhaba

kilifin kablosunu tabletin usb pprtu varsa oraya takin. efer usb portu yoksa mini usb veya micro usb portu vardir. yaninda veriler donusturucuyu deneyin.

eger yine calismaz ise iade edin.

tablete hic usb taktinizmi usb calosiyormu

hocam zaten 2 tane usb dönüştürücü eklemişler. birini klavyeye taktım, diğer ucunu tabletin şarj kısmına taktım. keza başka yere girmiyor. diğer usb zaten hiç bir yere uyum sağlamıyor.

tak çalıştır olmaz mı bunlar yoksa görmesi için ek birşey mi gerek veya yanlış yere mı takıyorum diyecem başka yere girmiyor. teşekkürler

not. usb takılmıyor buna dönüştürücü gerekmiş. gelen dönüştürücülerde olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekentli46 -- 5 Şubat 2014; 18:56:31 >
  • gelen donusturucu ile flash bellegin varsa tak veya farwn varsa tak eger yine calizmaz ise tablet bozuk calisir ise klavye bozuk.

bende gittigidiyordan aldim bnmki hemen okudu. benimki exper easyped e7han

• quote:

gelen donusturucu ile flash bellegin varsa tak veya farwn varsa tak eger yine calizmaz ise tablet bozuk calisir ise klavye bozuk.

bende gittigidiyordan aldim bnmki hemen okudu. benimki exper easyped e7han

flash taktım (fat32) ama görmedi eğer harici bir işlem yapılmıyorsa. tableti de yeni aldım ilkkez kullanıyorum bir sorun yok gibi tablette ve gözden kaçırdığım birşey var gibi ama :( şarj kısmına takıyorum bunda bir yanlışlık yok değil mi?
  • klavyeyi usbden bilgisayara taktım çalıştı ama tablet desteklemiyor mu yoksa birşey mi yüklemek gerek?
  • bnm tablet usb flash- klave -fare calistiriyor seninkinide calistirmasi lazim bence geri ver garantiye yolla

• quote:

bnm tablet usb flash- klave -fare calistiriyor seninkinide calistirmasi lazim bence geri ver garantiye yolla

hocam bu asus modellerinde desteklemiyor vs yazıyor diyorlar ama net bir cevap bulamadım
  • hocam belki otg kablosu bozuktur. Ben desteklemeyen hic gormedim.

• quote:

hocam belki otg kablosu bozuktur. Ben desteklemeyen hic gormedim.

şurdaki konuyu görünce öyle dedim bende :(

http://forum.donanimhaber.com/m_80395974/f_//tm.htm#80395974
  • bilmiyorum herhalde yok

iade etsene baska al

exper al

• quote:

bilmiyorum herhalde yok

iade etsene baska al

exper al

o kadar kullandık hocam (1 hafta). ne diyip de iade edeyim ki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekentli46 -- 5 Şubat 2014; 21:07:43 >
  • dogrulari soyle.

otg calismiyor de hemde hdmi yokmus.

teknosana 180 tlye exper var onu alabilirsin veya şokmarkete 10" geldi onu al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.