merhaba arkadaşlar benim 2 sorunum var 1.si ben uzun zamandır kendi laptop klavyemi kullanıyorum(hp) [şuanda başka klavye kullanıyorum] ama yakın zamanlarda bir sorunla karşılaştım bilgisayarda yazı yazarken üst tuşlar yanlış yazıyor.şöyle olması gerekirken: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 * - q w e r t y u ı o p ğ ü a s d f g h j k l ş i z x c v b n m ö ç . şöyle oluyor: 1q 2w 3e 4r 5 6 7u 8ı 9o 0p * - 1q 2w 3e 4r t y 7u 8ı 9o 0p ğ ü a s d f g h j k l ş i z x c v b n m ö ç . bide mesela bi sayfayı yukarı kaydırcam yukarı ok tuşuna basıyorum ya yukarı gidiyomuş gibi oluyo gitmiyo yada aşşağı doğru gidiyor, video u geri sarıcam sol ok tuşuna basıyorum geri gidiyo gibi oluyo ondan sonra ilk bastığım saniyede kalıyo sağ tuş içinde geçerli yani iki tuş aynı anda aktive oluyor. 2.sorunum ise ben yaklaşık 1-1,5 yıldır şuanki mouse umu kullanıyorum uzun zamandır bilgisayar kullanmıyordum bugün fark ettim mouse un sol tuşa baskı uygulamadıkça tıklamıyordu ben sürücüleri falan kontrol ettim windows update i kontrol ettim hepsi günceldi biraz sol tuşa üstten vurdum falan çıkar tak yaptım çok az daha iyi oldu sadece bazı noktaları hassas tıklamaları algılıyo ortasına falan baskı uygulamak lazım mouse um oyuncu mouse u markası:tigoes modeli:gm66 bide önceden farketmiştim ama çok umursamamıştım mouse sadece operada hani solunda geri sekme tuşu olur ya galiba mb5 oluyor sanırsam ona bastığımda geri gelmiyor ama sadece operada birde (şuanda tekrar yazıyorum) aynı şey mouse un sağ tuşu içinde geçerli.lütfen bu 2 sorunuma bir çare bulun.bu forumdan çok umutluyum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JGhost06 -- 15 Mart 2023; 18:52:12 > |
Bildirim