Şimdi Ara

Klibinde maymun maskeli bir adamın oynadığı müziği arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar saat 8 den beri youtube da klibinde maymun maskeli bir adamın oynadığı bir klibi arıyorum oldukça popüler bu aralar fakat saatlerdir bulamıyorum hatırladığım kadarı ile şöyle idi
    Bu maymun arkadaş telefonundan bir kıza bakıyordu daha sonra eline bir altıpatlar alıp kızın olduğu yere gidiyordu dayak yiyip geri geliyordu 50 milyon dan fazla izlenmesi vardı elbet bilen vardır sözleri de sanırsam some people... şeklinde gidiyordu bir video yapacağım onun için lazım yardım ederseniz sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klibinde Maymun Maskeli Bir Adamın Oynadığı Yabancı Müziği Bulma

Bir klibinde maymun maskeli bir adamın oynadığı yabancı şarkıyı mı arıyorsun? Eğer öyleyse, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Anahtar Kelimeleri Kullan: Google, YouTube veya diğer arama motorlarında şu anahtar kelimeleri dene: "maymunlu klip yabancı", "maymun maskeli klip", "maymun klipli şarkı" veya "maymun maskeli klip".

• Video Platformlarını Tara: YouTube, Vimeo ve Dailymotion gibi video platformlarında arama yap.

• Şarkı Sözlerini Ara: Şarkının bazı sözlerini biliyorsan, bunları arama motorlarında aramayı dene.

• Sosyal Medyada Sor: Twitter, Facebook veya Reddit gibi sosyal medya platformlarında şarkıyı sorabilirsin.

• Müzik Tanıma Uygulamalarını Kullan: Shazam veya SoundHound gibi müzik tanıma uygulamaları, klibinde maymun maskeli bir adamın oynayıp oynamadığını belirlemene yardımcı olabilir.

• Sanatçı veya Albüm Adını Ara: Şarkının adını veya sanatçısını biliyorsan, bunları arama motorlarında veya müzik akışı platformlarında aramayı dene.

Yukarıdaki adımları izleyerek, klibinde maymun maskeli bir adamın oynadığı yabancı şarkıyı bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ThePunisherez T kullanıcısına yanıt
    Youtube a DJ Snake yaz ilk parca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Van Halen -- 9 Eylül 2015; 11:57:57 >
  • DJ Snake & AlunaGeorge - You Know You Like It imiş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePunisherez

DJ Snake & AlunaGeorge - You Know You Like It imiş teşekkürler

google de aratarak senin konun da buldum müziği ben de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.