Şimdi Ara

Kliksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sitede LG 42LW5500 model TV gördüm, fiyatı gayet uygun. Tek sorun bu site paralel ithalat mı yapıyor? Siteye yazdım fakat ofisleri haftasonu olması yüzünden kapalı. Bu konuda daha önceden bilgi almış olan var mı?

Acele etmemin sebebi aynı sitede worldcard'a %10 worldpuan veriyorlar ve bu gece son. Eğer LG Türkiye gerantili ise ürün, hemen bir adet sipariş vereceğim.

• Hangi site olduğunu da yazsaydın bir linki koysaydın ya!

Neyse LG edge Led alacak kadar zenginsen paralel alacak kadar da zengin olabilirsin.

Muhtemelen LG Türkiye garantilidir. Sabancı Holding'e aitmiş site. Herhalde Teknosa'da fiyat kırmadan internet üzerinde farklı bir satış organizasyonu düşünüp açmışlar. Farklı fiyat politikası ile satacaklar, teknosa fiyatlarından bağımsız olarak internette var olmayı amaçlamışlar belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 14 Nisan 2012; 19:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Hangi site olduğunu da yazsaydın bir linki koysaydın ya!

Neyse LG edge Led alacak kadar zenginsen paralel alacak kadar da zengin olabilirsin.

başlığı okusan belki hangi site olduğunu anlardın. 2. yazdığın cümle ise tam anlamıyla mantıksız. 2000TL zenginlik göstergesi mi? benim çöpe atıcak 2000TL'em yok ancak onu değerlendiririm. Ayrıca bilmiyorsan cevap yazmana da gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaCaMeiSTeR

arkadaşlar bu sitede LG 42LW5500 model TV gördüm, fiyatı gayet uygun. Tek sorun bu site paralel ithalat mı yapıyor? Siteye yazdım fakat ofisleri haftasonu olması yüzünden kapalı. Bu konuda daha önceden bilgi almış olan var mı?

Acele etmemin sebebi aynı sitede worldcard'a %10 worldpuan veriyorlar ve bu gece son. Eğer LG Türkiye gerantili ise ürün, hemen bir adet sipariş vereceğim.

hocam LG turkıye garantılı satıyorlar.
    ben dire mailleşmiştim onlarla

ben 55LW4500 modelini worldle 2890 ytl ye aldım urun geldi ama daha kurdurmadım.

mesela samsung 55D6500 vardı worldle 3450 YTL ye gelıyor ınanılmaz fiyat . ve yine samsung garantili.
  • quote:

hocam nekadar kotu SD goruntuleri var bilmiyorum ama 55inch fpr li bir LEd tv 'yi LG turkiye garantili oalrak 2890 ytl ye 12 taksitle satınalmakdan bahsediyorum.. ne zengini?

param olsa ben de bilirim 55HX920 almayı.. (55 sart bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Nisan 2012; 22:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: RaCaMeiSTeR

arkadaşlar bu sitede LG 42LW5500 model TV gördüm, fiyatı gayet uygun. Tek sorun bu site paralel ithalat mı yapıyor? Siteye yazdım fakat ofisleri haftasonu olması yüzünden kapalı. Bu konuda daha önceden bilgi almış olan var mı?

hocam LG turkıye garantılı satıyorlar.
    ben dire mailleşmiştim onlarla

ben 55LW4500 modelini worldle 2890 ytl ye aldım urun geldi ama daha kurdurmadım.

mesela samsung 55D6500 vardı worldle 3450 YTL ye gelıyor ınanılmaz fiyat . ve yine samsung garantili.

cevapladığın için sağol. Worldpuan olayını kaçırdık artık ama madem LG garantili, fiyatı hala uygun piyasaya göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

hocam nekadar kotu SD goruntuleri var bilmiyorum ama 55inch fpr li bir LEd tv 'yi LG turkiye garantili oalrak 2890 ytl ye 12 taksitle satınalmakdan bahsediyorum.. ne zengini?

param olsa ben de bilirim 55HX920 almayı.. (55 sart bana)

Kötü mal alacak kadar zengin olmaktı kastım. Led TV'ler sorunlu tv'lerdir, plazma öneririm. Hele LG led hiç önermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.