Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıda detayları belirtilen xxx takip numaralı gönderi 06.08.2012 09:00-18:00 tarihinde tarafınıza teslim edilmesi planlanarak sevk edilmiştir.

aldığım yazıcı ve oyun direksiyonu kargoya verilmiş, teşekkürler kliksa 12 liraya kablosuz oyun direksiyonu ve wireless yazıcı sahibi oldum her ne kadar mürekkep püskürtmeli olsa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Yamyamlığın alemi yok, alan var alamayan var. Sonra sağa-sola fütursuzca saldıranlar var. Var yani yapmayın böyle şeyler.

Hocam haklısın ama biz birazda işin heyecan tarafındayız (ben öyle düşünüyorum) mesela ben sadece bir süpürge aldım ...siparişleride dizerdim iptal olacak mantığıylada hareket etmedim sadece ihtiyacım oydu onu aldım...
    Böyle söylenmemizde bu yüzden ancak kırıcı olduysak ben kendi adıma ÖZÜR DİLERİM !!!

Yok yahu. İşin yamyam kısmında diğer konudaki zat-ı muthereme atıfta bulundum.

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

http://forum.donanimhaber.com/m_63970138/mpage_2/f_/key_//tm.htm#64086065

Adam bizi yamyam yapmış. Ne insanlar var ya forumda.

Arkadaş kendini kaptırmış ayrıca yamyam falan buna tek söz.

^^ Kedi ulaşamadığı Ete Mundar Dermiş^^

• Ben yazdığı lafa da takmıyorumda site bu kadar dert etmemiş sana ne yani? Hangi cürretle hakarete dayanan sözler sarfediyorsun? Ne siteler gördük saatler geçmeden iptal eden, 250 TL ödemene rağmen yanlış yazdık diyerek kargoları toplatan, 5 sipariş alıp 1 tane gönderen, o çek aslında orada geçmiyordu ama siz geçirttirtmişsiniz diyen ve daha nicesi. 110 TL değerinde alışveriş yapmışım 5 TL ödemişim. Suyunu çıkartacak olsam çeyiz dizerdim tek lafta etmezdim, hedefte olmazdım, kim bilecekti bilmem kaç sipariş verdiğimi? Hayır yani adamlar 1 hafta geçmeden herkesin ürününü teslim ediyor biri gelmiş başka sitenin konusundan bize atıfta bulunuyor. Şurada satın alan 10 kişiden 7'si iptal olacağını düşünerek aldı ama alışageldik dışında bir şey yapıldı ve ürünler gönderildi.
  • quote:

Ben yazdığı lafa da takmıyorumda site bu kadar dert etmemiş sana ne yani? Hangi cürretle hakarete dayanan sözler sarfediyorsun? Ne siteler gördük saatler geçmeden iptal eden, 250 TL ödemene rağmen yanlış yazdık diyerek kargoları toplatan, 5 sipariş alıp 1 tane gönderen, o çek aslında orada geçmiyordu ama siz geçirttirtmişsiniz diyen ve daha nicesi. 110 TL değerinde alışveriş yapmışım 5 TL ödemişim. Suyunu çıkartacak olsam çeyiz dizerdim tek lafta etmezdim, hedefte olmazdım, kim bilecekti bilmem kaç sipariş verdiğimi? Hayır yani adamlar 1 hafta geçmeden herkesin ürününü teslim ediyor biri gelmiş başka sitenin konusundan bize atıfta bulunuyor. Şurada satın alan 10 kişiden 7'si iptal olacağını düşünerek aldı ama alışageldik dışında bir şey yapıldı ve ürünler gönderildi.

Sözlerine fazlasıyla katılıyorum ...
    HB son hoparlör olayını bilen bilir nasıl hemen milleti galyana getirip sipariş iptali yaptılar neymiş stokta yokmuş ama öğlene doğru gerçek fiyatıyla satışa koydular mesaj attım stokta var mı diye o fiyattan sonra evet mevcut 1-3 iş günü içersinde teslim edilecek dendi...
    Şimdi yeni açılmış bir satış sitesinin güven toplamak gibi (benim düşüncem) fırsatı değerlendirenler nedense yamyam olutor ama aksi durumdakiler ise sütten çıkmış ak kaşık ....
    Bu olay kaç kiinin mutluluğuna sebep oldu acaba bunu bilen var mı ???

• Vitrinde 5tl yazan 100 tllik urunu gorup aldiniz kasaya geldiniz ve kasadaki bu durumu bilerek sizden 5 tl istiyorsa o 5 tlyi gonul rahatligiyla verip cikarsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu sepete atınca altta kupon kodu giriniz çıkıyor acaba kliksa da indirim yapan bir kupon mu var bilgisi olan ?
  • adının sonunda sa olduğu için sorun çıkarıp holding in imajını bozamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünüm geldi çok teşekkür ediyorum kliksa'ya hepimize hayırlı olsun :)

• 2000 TL'ye kadar % 13 indirim yapıyorum. Siparişi İstanbul içi yüz yüze yapabiliriz. İstanbul dışı önce havale sonra sipariş şeklinde olacaktır. Lütfen pazarlık yapmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebola06

ürünüm geldi çok teşekkür ediyorum kliksa'ya hepimize hayırlı olsun :)

hayırlı olsn benımde pazrtesi gelcek :)
  • 2000TL'ye kadar sizin adiniza %15 indirimli ürün satin alabilirim. Ciddi alicilar özel mesajla iletisime gecebilir. Kampanyanin son günleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook_sogutucu/1461/125042721/piranha_icer_r_type_notebook_sogutucu

Bizim 130 TL'nin acısını çıkartıyorlar.

• quote:

quote:

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook_sogutucu/1461/125042721/piranha_icer_r_type_notebook_sogutucu

Bizim 130 TL'nin acısını çıkartıyorlar.

• Saat 21:00 itibariyle nöbet tutmaya başlıyorum.
    Geçen seferki indirimi bu sefer 200TL olarak yaparlar belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Saat 21:00 itibariyle nöbet tutmaya başlıyorum.
    Geçen seferki indirimi bu sefer 200TL olarak yaparlar belki.

Hocam benim telefonu numarasını sana vereyimde bana bildirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Link teknosa'ya ait.

Ama konu o değil, daha dikkatli bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Link teknosa'ya ait.

Ama konu o değil, daha dikkatli bak.

Konu ile alakasız link o zaman.

• Tamam pes ediyorum, thundere anlatsın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.