Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biraz konudışı olacak ama bu adios da olay nedir ? benim hiçbir bilgim yok da kısaca bahsedebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degidide

arkadaşlar biraz konudışı olacak ama bu adios da olay nedir ? benim hiçbir bilgim yok da kısaca bahsedebilirseniz sevinirim.

• fiyati iyi olan bir urun var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

fiyati iyi olan bir urun var mi?

yanlış bir alışveriş başlangıcı ihtiyacını almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: degidide

arkadaşlar biraz konudışı olacak ama bu adios da olay nedir ? benim hiçbir bilgim yok da kısaca bahsedebilirseniz sevinirim.

ne var arkadaşım ! gayet normal bir şekilde sordum yardım istedim. evet forumda varmış buldum. ama o an bilmediğim için sormak istedim. neye ban ban ban. asıl sana

• Ben de gece aceleyle ihtiyacım olan televizyonu aldım ama bugün klima da almadığıma pişman oldum. Keşke 2000 e tamamlasaydım alışverişimi.

Bu arada daha önce Galaxy S3 almıştım, o da Samsung Türkiye garantiliydi. Paralel ithalat ürün satmıyorlar sanırım.
  • İsteyene iPhone alabilirim üzerinede 100 tl veririm

Deli bu millet ya...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir akıllı telefon ve klima tavsiyesi olan var mı? klima aldığımızda montajını yetkili servisi arayıp yaptırıyoruz sanırım. merkezi klima sistemleri de çıkmış. klimaların teknik özelliklerinden hiç anlamam. sitedeki klimalardan bu merkezi sistem olayına uyumlu olanı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attorney-at-law -- 26 Temmuz 2012; 16:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

İstenen ürünleri %30 indirimle alırım.

Bu güzel alışverişin hediyesi olarakta benden 1 adet düdüklü tencere. Bitmedi, düdüklü tencereyle yaptığınız yemeği nasıl yiyeceksiniz ? Ben onuda düşündüm yanında 82 parça porselen yemek takımı. Bittimi ? Bitmedi tencerede pişirdin tabağa koydun nasıl yiyeceksin ? Ben onuda düşündüm, %30 indirim, düdüklü tencere, 82 parça yemek takımı yetmez diyip 89 parça sandıklı çatal - bıçak takımınıda hediye ediyorum.

Yetermi ? Bence yetmez, Düdüklü tencereyi verdim, yemek takımını verdim, çatal, bıçak takımını verdim, son olarakta sofrada tuzum bulunsun diye 1 paket tuz ve karabiberde hediye.

Benden daha fazla indirim verebilen varsa bende ondan alacam hodri meydan

Gerçekten işin suyu çıktı;
    ama şöyle bir gerçek var ilk başta insanlar deli gibi puandan yüksek iskonto yapıp puan toplamaya çalışıyorlar ama sonra bakıyorlar ki havanda su dövmüşler hiç biriktirmem bu şekilde deyip boşveriyorlar. Eski kullanıcıların çoğu böyle, nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun derseniz bunlardan biri de benim. Çoktandır eşe dosta kartımı kullanıyorum ve puanların 1 kuruşunu bile vermiyorum çünkü internette alışveriş için kendi kartlarını tehlikeye atmamak için kullanmayıp benim kartı kullanıyorum bu da benim kârım oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

İsteyene iPhone alabilirim üzerinede 100 tl veririm

Deli bu millet ya...

Neden deli olsun?

Alan memnun, satan memnun. İki taraf da karlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

İstenen ürünleri %30 indirimle alırım.

Bu güzel alışverişin hediyesi olarakta benden 1 adet düdüklü tencere. Bitmedi, düdüklü tencereyle yaptığınız yemeği nasıl yiyeceksiniz ? Ben onuda düşündüm yanında 82 parça porselen yemek takımı. Bittimi ? Bitmedi tencerede pişirdin tabağa koydun nasıl yiyeceksin ? Ben onuda düşündüm, %30 indirim, düdüklü tencere, 82 parça yemek takımı yetmez diyip 89 parça sandıklı çatal - bıçak takımınıda hediye ediyorum.

Yetermi ? Bence yetmez, Düdüklü tencereyi verdim, yemek takımını verdim, çatal, bıçak takımını verdim, son olarakta sofrada tuzum bulunsun diye 1 paket tuz ve karabiberde hediye.

Benden daha fazla indirim verebilen varsa bende ondan alacam hodri meydan

Gerçekten işin suyu çıktı;
    ama şöyle bir gerçek var ilk başta insanlar deli gibi puandan yüksek iskonto yapıp puan toplamaya çalışıyorlar ama sonra bakıyorlar ki havanda su dövmüşler hiç biriktirmem bu şekilde deyip boşveriyorlar. Eski kullanıcıların çoğu böyle, nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun derseniz bunlardan biri de benim. Çoktandır eşe dosta kartımı kullanıyorum ve puanların 1 kuruşunu bile vermiyorum çünkü internette alışveriş için kendi kartlarını tehlikeye atmamak için kullanmayıp benim kartı kullanıyorum bu da benim kârım oluyor

Ben eşe dosta işlem yaparken onların avantajını ilk öncelik kabul ediyorum. Piyasadan 100 TL.ye alacakları ürünü ben puan kazanayım diye 110 TL.ye almam, aldırmam.

Piyasadaki 100 TL.lik ürünü 100 TL.ye puan veren bir yerden alacaksamda duruma göre puanın tamamını yada 1 kısmını paylaşıyorum.

Mesala en son hepsiburdadan 400 TL.ye 40 TL puan kampanyasında 1 kişiye piyasadaki 450 TL.lik fotoğraf makinasını 400 TL.ye aldım gelecek olan 40 TL puanı göz önünde bulunduraraktan 21 TL.ye hafiaz kartınıda siparişe ilave ettim, sen 400 TL öde dedim. Puanın 19 TL.si bana 21 TL.si ona gitti.

Burda bakıyorumda millet 200 TL puan gelecek bunu 3 kat değerli kullanacaksın, ben peşin ödeyecem sen taksitle ödeyeceksin bir nevi kredi kullanmış olacaksın diyip 650 - 700 TL indirim istiyorlar. Ama onlarada söyleyecek bir şey yok böyle teklifleri kabul edenler var.

200 TL.lik puana 600- 700 TL ödeyeceksem niye adiosla uğraşayım, seturdan otel seçmek için kıvranayım zaten paranın tamamını ödediğim için istediğim acentadan istediğim otele rezarvasyon yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

bir akıllı telefon ve klima tavsiyesi olan var mı? klima aldığımızda montajını yetkili servisi arayıp yaptırıyoruz sanırım. merkezi klima sistemleri de çıkmış. klimaların teknik özelliklerinden hiç anlamam. sitedeki klimalardan bu merkezi sistem olayına uyumlu olanı var mı?

Ben de bugün yarın bı klima alicam. Hatta forumun klima bölümünde bir konum da var. Mat35 nicki kullanıcının değerli yardımları ve yorumları sayesinde airfel marka olanlardan alicam. Kliksa'daki fiyat piyasanın biraz üstünde ama verilen puan geri alınmayacağı için puan kazanip ilerde kullanmak adına Kliksa'dan alabilirim.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/beyaz-esya/klima/900332279

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum yöneticilerine ricam, konulardan bu %bilmem kaç indirimle kartımı kullandırırım mesajlarını silsinler ve bu tür mesajların konulara yazılmasını yasaklasınlar.
    İstenirse bir başlık açılır, kim yüzde kaç indirimle kartını kullandıracağını, yerini yurdunu sadece o konuya yazar, arz-talep o konuda buluşur.
    Bu mesajlar yüzünden (vaktiyle ben de yazdım) konuların içine ediliyor.
  • SAMSUNG 40ES7000 FULL HD 3D LED LCD TV + 2 GÖZLÜK 2599.00TL

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900184515

arkadaşlar kaçırılmayacak bir fırsat ve kesinlikle bu fiyat 10 numara word kartı olanlar için
    şöyleki 2599tl olan bu cihazı alınca 200tl word puan veriyor ve cihazın fiyatı 2399tl ye geliyor bu güne kadar gördüğüm en düşük fiyat
    ve word karta 12 taksit
    kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat olup cihaz da 10 numara bir cihaz

biz 40 es 7000 den 2 adet almıştık haziran da başka firmalardan ve en ucuz 2499tl den 12 taksite ki şu an doların da artışını düşünürseniz bu fiyata bu cihaz
    tavsiyem KESİNLİKLE AL
    Ekstradan konu açma gereği duymadım çünkü ürün stoklarla sınırlı ihtyacı olan kaçırmasın.

• iPhone 4S almayı düşünüyordum bugünlerde... Benim de Adios var ama bugünlerde puana pek ihtiyacım yok... İndirimli verecek birisi varsa pm atabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

bir akıllı telefon ve klima tavsiyesi olan var mı? klima aldığımızda montajını yetkili servisi arayıp yaptırıyoruz sanırım. merkezi klima sistemleri de çıkmış. klimaların teknik özelliklerinden hiç anlamam. sitedeki klimalardan bu merkezi sistem olayına uyumlu olanı var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_63698206/tm.htm
  • ayrıca 46ES7000 fiyatı da gayet iyi gözüküyor. 3399 TL bir de 200 TL indirimler 3200'e gelir. Bence süper
  • Hanıma İphone 3GS alma niyetim vardı ama stok tükenmiş.

Eğer puanlar geri alınmayacaksa güzel olay. Seneye tatil için x2 kullanırım.

Adiyos kadar olmasa da Milplus da avantajlı..
  • Arkadaşlar bugun klıksadan aldıgım tv geldı kutuda herhangı bır sey yoktu tertemızdı kargdan teslım aldım sonra servıs geldı kutuyu actı on panel boydan boya kırıktı servıse rapor tutturdum kliksa ıle konustum rapor ıle bırlıkte yarın gonderecegım cok uzun surermı yenısını gondermelerı yada bır sorun cıkmaz degıl mı basına gelen varsa surecı bır anlatsa... Saygılar...
  • Alacak mal yok ki alalım, sitedeki TV'lerin yarısından fazlası stoklarda yok. Tam 71 adet TV "TÜKENDİ" olarak görünüyor. Buzdolapları da aynı şekilde, sırf puan için de gereksiz alışveriş yapacak değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.