Şimdi Ara

Kliksa.com'da 500 Lira Uzeri Alışverişe 100 Paraf Puan. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
5
Favori
16.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

9,79 puani paraf gunum den mi aldi?

Paraf günüm değil normal puan. Paraf günümle çakışmadı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

arkadaşlar bişey soracam

http://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama

burda yer alan tüm paraf poslarının olduğu yerde 100 tl puanı harcayabilir miyiz? sanayide bir yedek parçacı buldum hafta sonu orda harcamayı planlıyorum da

Listede olmasa bile pos olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

arkadaşlar bişey soracam

burda yer alan tüm paraf poslarının olduğu yerde 100 tl puanı harcayabilir miyiz? sanayide bir yedek parçacı buldum hafta sonu orda harcamayı planlıyorum da

pos olması yetmiyor. Bizim buradaki Aygaz LPG bayisinde pos var ama malesef puanın geçerli olmadığını söylediler. Puanlar elde kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

arkadaşlar bişey soracam

pos olması yetmiyor. Bizim buradaki Aygaz LPG bayisinde pos var ama malesef puanın geçerli olmadığını söylediler. Puanlar elde kaldı.

Bende puanlar elde kaldı derken N11 de geçiyormuş. Çok iyi olduk bu hemen 120 liraya fan aldım :)

• -K@- kullanıcısına yanıt
    Ben de ankastre fırın almak istiyorum n11'den ama 110 Tlsini puanla, kalanını karta taksitle alabiliyormuyuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Ben de ankastre fırın almak istiyorum n11'den ama 110 Tlsini puanla, kalanını karta taksitle alabiliyormuyuz acaba

Hocam hiçbir fikrim yok ben ürünü direkt puanla aldım.
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    Sağ ol. Daha 1 ay var kullanırım herhalde biyerlerde.
  • Kliksaya bugün lanet ettim. Geçen gm discovery almiştim. hala göndermediler. Kısa süre sonra göndericez diyolardı. Bugün bi mail atmişlar bana hiç sormadan işlemi iptal etmişler para iadesi yapmişlar. Paraftan kazandığım puanda bunların saçma sapan işleri yüzünden boşa gitti. Paraf puan bakiyem -100 liraya düşmüş.!
    Birdahamı kliksadan alışveriş. Asla hayır kesinlikle.. Düşmanıma tavsiye etmiyorum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Kliksaya bugün lanet ettim. Geçen gm discovery almiştim. hala göndermediler. Kısa süre sonra göndericez diyolardı. Bugün bi mail atmişlar bana hiç sormadan işlemi iptal etmişler para iadesi yapmişlar. Paraftan kazandığım puanda bunların saçma sapan işleri yüzünden boşa gitti. Paraf puan bakiyem -100 liraya düşmüş.!
    Birdahamı kliksadan alışveriş. Asla hayır kesinlikle.. Düşmanıma tavsiye etmiyorum!!

ben de de aynı durum var hocam. bir daha çevremden kimseye oradan aılşveriş yaptırmam
  • peki parafpuanı kullanıp siparişi iptal edersek olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n96

peki parafpuanı kullanıp siparişi iptal edersek olmaz mı?

çok iyi olur .parafpuanıo kullnıarsın alışverişide iptal edersin.
    bide bakarsınki kredi kartına harcafığın parafpuan kadar borc yansıtılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Tahminim; 9,79 Tl si kampanya olmasaydı da vereceği puan.
    +100 Tl de kampanya için ekstradan verdiği puan.

tskrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

Orijinalden alıntı: n96

peki parafpuanı kullanıp siparişi iptal edersek olmaz mı?

çok iyi olur .parafpuanıo kullnıarsın alışverişide iptal edersin.
    bide bakarsınki kredi kartına harcafığın parafpuan kadar borc yansıtılmış

:) Aynen.

Benim hem parafgünümden gelen 30 lirayı borç yansıtmışlar. Hemde kazandığım 110 lira paraf parayı harcamama rağmen parafpara bakiyemi eksiye düşürmüşler. Şuan -87TL puanım var.

Lanet olsun sana kliksa...
  • n11 azitti iyicene

• arkadaşlar n11 harici puan kullanabileceğimiz yer yok mu acaba?

program ortaklarından eskişehirde şurayı buldum ama

AKCAN PETROL
    OPET
    Benzin İstasyonları
    Adres Bilgileri
    SAKİNTEPE MAH. ALİ RIZA EFENDİ CAD. NO:60
    Eskişehir / MERKEZ
    Telefon : 2223380126

eleman parafın posu var ama puan kullanılıyorsa kullanırız diyor hiç kullanmamış. var mı bilginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet3333 -- 14 Temmuz 2013; 12:48:19 >
  • Puanları kullanacağımız Son gün ne zaman

• size tavsiyem KLİKSA ya BULAŞMAYIN. klima sipariş ettim üstünden 15 gün geçti. ne kargoya verildi, ne de ürünün temin edilip edilmeyeceği hakkında bana kesin bilgi verilmedi. telefonla ulaşacağınız kimse yok müşteri temsilcileri yok. anca bi email adresi vermişler yazsan cevap gelmez. sitedeki canlı destek herşeyden bihaber. açın bakın şikayetvar. com da şikayetler gırla. dertsiz başınıza dert almayın kliksaya bulaşmayın.
  • Puan silinecek bildiğiniz gibi,

Ankara' da gıda olarak nerede harcayabilirim puanları arkadaşlar
  • kliksa dan note 2 telefon siparişi vermiştim siparişim 3 gün gecikti. bende bunun üzerine canlı desteğe bağlandım. ya dedim birader ramazan günü yapılacak işmidir. kargom niye gecikti falan da filan da saydırdım. "biraz bekletebilir miyim" dedi. tamam dedim zaten 3 gündür bekliyorum. neyse "işleme sokuldu, yarın öğlen elinizde" dedi birader. gerçekten öyle oldu Allah'tan. kendisine tekrar teşekkür edeyim burdan bari. lütfen kliksa canlı desteğinizin hızını biraz da kargolarınıza yansıtın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

arkadaslar kliksa dan 503 tl lik alısveris yaptım avantajx uzerinden.

426 tl gecmiş avantajx hesabıma. Mail attım avantajx e kdv ve kargoyu dusmus kliksa diyor

bu konu hakk. benzer tecrubesi olan arkadas varmı ?

hocam bende televizyon almıştım ama hala Onay Bekleyen Para İadeleriniz 18,95 yazıyorda avantajix de bunun onaylanması için bir şey mi yapmak gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.