Şimdi Ara

Kliksa.com'da 500 Lira Uzeri Alışverişe 100 Paraf Puan. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
5
Favori
16.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-dw-fn320w-xtr-6-programli-bulasik-makinesi/900352551

Ve şu Çamaşır makinesini
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-wf0700ncw-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi/900370550

almayı düşünüyorum.
    Samsung beyaz eşyada nasıldır acaba.
    Birde tek çekim alsam puan kazanabilirmiyim? Taksitle uğraşmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Arkadaşlar kliksa sitesini tercih etmeyin yakın zamanda başımdan kötü bir şey geçti ve hala düzelmedi. Soracak olana pm yoluyla atarım. Ama şu kadarını sçyleyeyim bir şey olsa muhattap olabileceğiniz kimse yok

Kliksa.com ile aranda nasil kotu bir olay gecti bilemiyorum ama, kliksa ile benim su ana kadar 4 islemim oldu hic birisinde problem yasamadim isin enteresan tarafi hepsiburada ve gold.com tr ile de defalarca alisverisim oldu her ikisiylede sıkıntı yaaamadim

sen okunmuş üflenmişsin besbelli.maşallah deyim.daha fazla da anlatma nazara gelirsin.tüküremiyeceğim idare et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bu ürünü bana 750 e alacak var mı acaba ?
    http://www.kliksa.com/urun/fotograf-kamera/901806319?ref=akakce&v=1.37#!UrunOzellikleri

800e alırım :)

900 e alırım.hediye paketide benden olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

quote:

Orijinalden alıntı: segmentation_fault!

sepetimdeki beyaz discovery i kim aldı kartı alıp siparişi geçene kadar uçmuş

ben 15:30'da aldım. Valla ben değilim.

Kartı alıp gelene kadar gitti ya neyse bakalım koyarlar belki bi daha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Hocam TV de Panasonic Plasma acaba Panasonic olmasının bir faydası olur mu?

Kendim de yaklaşık 5 senedir panasonic ses sistemi kullanıyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.
    Televizyonun panasonic olması uyum açısından bence daha iyi olur.Belki tek kumanda ile bile kullanabilirsiniz.

TV nin sesi başarılı olmadığından ses sistemine aktarmak istiyorum.
    Panasonic Blurayli ses sisteminde bunu yapabilir miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Hocam TV de Panasonic Plasma acaba Panasonic olmasının bir faydası olur mu?

Kendim de yaklaşık 5 senedir panasonic ses sistemi kullanıyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.
    Televizyonun panasonic olması uyum açısından bence daha iyi olur.Belki tek kumanda ile bile kullanabilirsiniz.

TV nin sesi başarılı olmadığından ses sistemine aktarmak istiyorum.
    Panasonic Blurayli ses sisteminde bunu yapabilir miyim?

Ses sisteminin amacı bu zaten.hdmi kablo ile tv ye bağladığınız zaman tv hoparlörü sisteme göre ya otomatik kapanır yada menüden siz kapatırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 2 Temmuz 2013; 21:10:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar peki bu PANASONIC SC-BTT195EP-K BLU-RAY PLAYER ev sinema sisteminde;

Kliksa'da, Ürün Özellikleri kısmında Uzaktan Kumanda YOK diyor, Kliksa / PANASONIC SC-BTT195EP-K

Teknosa'daki linkte VAR diyor?!? Teknosa / PANASONIC SC-BTT195EPK

• quote:

Orijinalden alıntı: @1453

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bu ürünü bana 750 e alacak var mı acaba ?
    http://www.kliksa.com/urun/fotograf-kamera/901806319?ref=akakce&v=1.37#!UrunOzellikleri

800e alırım :)

900 e alırım.hediye paketide benden olsun :)

varsa 950 e almak isteyen ? 950 en son olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RuhsaR.55

Arkadaşlar peki bu PANASONIC SC-BTT195EP-K BLU-RAY PLAYER ev sinema sisteminde;

Kliksa'da, Ürün Özellikleri kısmında Uzaktan Kumanda YOK diyor, Kliksa / PANASONIC SC-BTT195EP-K

Arkadaşlar Teknosa'da Axess'e %10 ChipPara kampanyası başlamış;

Bu ev sinema sistemi Teknosa'da 10 TL daha ucuz + %10 ChipPara + 50 TL'de Hediye Çeki veriyor.

Sanki Teknosa'dan almak daha avantajlı konuma geldi gibi

• arkadaşlar merhaba annemlere lcd yada led televizyon almam lazım 32'' yeterli olur. önerilerinizi bekliyorum ya kliksadan yada n11 maximum kampanyasından alacağım gerçi birde teknosa axess %10 başlamış sanırım..
  • Çek ve para beraber olmaz.

http://www.teknosa.com/pages/axess-chip-para
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Çek ve para beraber olmaz.

http://www.teknosa.com/pages/axess-chip-para

Ok hocam, tskler.

Bu şekilde olduğunda da 10 TL daha ucuz + 65 TL ChipPara olduğunu kabul edersek arada 25 TL fark kalıyor, o da ParafPuan'ın her yerde geçmemesine sayabiliriz
  • babam bi klima al bana deyip duruyordu biraz once kliksadan GRUNDIG GRD 1127 12000 BTU KLİMA aldım 899 tl fiyatı vardı 100 tl paraf tan gelecek 20 lira paramıgeriver den 780 e mal ettim kısacas.ı klimalar hallında pek bi fikrim yok ama zaten arada sırada kullanılacak keser diye düşündüm. bu arada pek bilmediğim için soruyorum bu vakumlama olayi gercekten önemlimi yapılmayınca ne gibi bir eksisis oluyor ona gore uyarayımda yaptırsın montajda peder..
  • Paraf Günüm indirimi bu kampanya ile birleşiyormuş arkadaşlar. Az önce baktım ekstreye hem puan yatmış hem paraf indirimi vermiş

• Peki bu kazanacağımız ParafPuan'ları Migros, Şok, Carrefour vs. gibi büyük marketlerde kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/SC-BTT195/manuals/10659345/index.html?trackInfo=true

Kullanma klavuzunda var gözüküyor.
    Alsam mı beklesem mi karar veremedim.
    Logitech 5500 var ama salona hoş durmaz diye alacağım bu ürünü...

• quote:

quote:

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/SC-BTT195/manuals/10659345/index.html?trackInfo=true

Kullanma klavuzunda var gözüküyor.
    Alsam mı beklesem mi karar veremedim.
    Logitech 5500 var ama salona hoş durmaz diye alacağım bu ürünü...

Hocam allah aşkına kumandasız ev sinema sistemi olduğu nerde görülmüş yahu.Orada yazan bilgiyi eksik girmişlerdir bu kadar takılmayın.
    Cihaz güzel pişman olmazsınız.Kendim alacak olsam alırdım yani.

• Haklısınız :)
    Benim aslında aklıma takılan "HDMI in" yok gözüküyor üründe.
    TV deki sesi aktaramıyabilir miyim diye benim içime bir kurt düştü.
    Panasonic'e yazdım yanıt verirler inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Paraf Günüm indirimi bu kampanya ile birleşiyormuş arkadaşlar. Az önce baktım ekstreye hem puan yatmış hem paraf indirimi vermiş

100 TL paraf para kazanılabilirken sen nasıl 105.99 TL paraf para kazandın?
    Taksit te %1 de firma puanı mı veriyor kliksa.

• quote:

Haklısınız :)
    Benim aslında aklıma takılan "HDMI in" yok gözüküyor üründe.
    TV deki sesi aktaramıyabilir miyim diye benim içime bir kurt düştü.
    Panasonic'e yazdım yanıt verirler inşallah...

Hocam gerek yok böyle şeylere kendi gönderdiğin kullanma kılavuzunu incelememişsin belli
    Kılavuzu açıp cihazın arkasını gösteren kısma geleceğiz ama önce şu kumada olayını teyit edelim birlikte.
    Sayfa 6 nın başında kumandayı göreceksin yan tarafta kutudan pil çıktığı da belirtilmiş ve sayfa 9 da kumandanın foksiyon tuşları da verilmiş.
    Şimdi gelelim asıl soruna sayfa 10 da ana ünite arka yazan kısma gel.Cihazda

AC IN terminali ( 16)
    2 Hoparlör terminalleri ( 14)
    3 Soğutma fanı
    4 LAN port ( 16)
    5 USB port ( 16,28)
    6 HDMI AV OUT (ARC) terminali ( 14)
    7 DIGITAL AUDIO IN terminali ( 14,15)
    8 AUX terminali ( 14)
    9 FM radyo anteni terminali ( 15

Yani cihazda ,ethernet Lan portu, Usb portu, HDMI portu,Digital ses girişi yani optik bağlantı ve AUX portu yani ipod iphone gibi cihazları kulaklık vasıtası ile bağlayabileciğin bir port var.

Şimdi sayfa 13 e gelelim ve hdmi ile tv ye nasıl bağlandığını görelim dilersen sesi hdmi kablo üstünden hem görüntü hem ses olarak,dilersen sesi sadece optik kablodan görüntüyü hdmi dan alabilirisn.
    Dersimiz bitmiştir. herkes dağılsın

EK bilgi cihazdaki ethernet lan portu ile cihazı internete bağlayabiliyorsun kablolu olarak.Yada usb şeklinde apart ile kabosuz bağlayabiliyormuşsun.

Bu cihazda genişbant bağlantısı kurulduğunda aşağıdaki hizmetlerden faydalanılabilir.
    • Yazılım güncellenebilir ( 18) • VIERA Connect özelliğini kullanabilirsiniz ( 28)
    • BD-Live özelliğini kullanabilirsiniz ( 23) • Diğer cihazlara erişim sağlayabilirsiniz (Ev Ağı)
    ( 29)
    Bağlantı yöntemi hakkında detaylı bilgi için, bağlanılan cihazla verilen kullanım kılavuzuna göz atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 3 Temmuz 2013; 9:58:26 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.