Şimdi Ara

Kliksa'da Muz Tipi Silecekler 3.28 tl Kargo Bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sileceklerin takılma yerleri nasıl acaba. Ben 53 cm alacam ama kancalı değil. Direk geçmeli. Bunun için hangisini almalıyım link verir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Ben Corsa C için aldım. Bir sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrdrck

Benim eski silecekler resimdeki E modeli.

http://img-kliksa.cubecdn.net/v2/pimages/1000x770/3903002.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 3 Şubat 2014; 15:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrdrck

corsa için handi ebatları aldınız. 2006 veya 2007 corsa var arkadaşımın. ona hediye almayı düşünüyorumda.

• ürünler bugün geldi
  • Ürünler dün geldi. Ama berbat desem yeridir.

Takma yerleri saçma sapan, kalitesiz malzeme. Takarken elimde kaldı, dağılan yerleri oldu, oturtmak için bayağ uğraştım.

Polo 5 için seri numarasıyla arama yapıp ürün istemiştim. Kısaca Polo 5 kasaya uygun olacağına dair koduyla birlikte arama yaparak aldım. Ancak gelen ürün polo 5'e olmadı.

Palio olan aracıma taktım. Çengel şeklinde silecek ucu olan tiplere uygun bir ürün geldi.

İade falan etmekle uğraşamadım, palioya taktım ama takma denirse...

Parasını sokağa atmak isteyenler için birebir ürün. Kalitesiz malzeme, kalitesiz hizmet, kalitesiz ürün.

Alacaklara uyarı...
  • Bizim ürünlerin yarısı gelmedi acaba sonramı gelir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bana da bi tane geldi diğeri gelmedi.? sitede kargo takipte yok anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji16

Arkadaslar yeni son kasa fiat doblo aracim var aracima uygun silecek modeli varmi kliksada bu baksettiginiz markadan yardimci oluraaniz sevinirim!!!

Ben taktim silecekleri , gayet guzel oldu. 60 sol 40 sag. Ama arka uymadi giris soketi farkli , dikkat rtmemisim. Uymayani yedek olarak saklarim. Haber veren arkadasa tesekkurler , tanesine 20 lira dediler , ben 3 tanesini 10 liraya aldim kargo dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

araç silecek ölçüsü bilmeyen veya ölçmeye üşenen arkadaşlar googlede araç model ve yılını yazınca ölçüler çıkıyor.

Üstat bende de Honda Civic 2010 var bizim ölçü 51 Cm x 48 Cm değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

quote:

Arkadaslar yeni son kasa fiat doblo aracim var aracima uygun silecek modeli varmi kliksada bu baksettiginiz markadan yardimci oluraaniz sevinirim!!!

Ben taktim silecekleri , gayet guzel oldu. 60 sol 40 sag. Ama arka uymadi giris soketi farkli , dikkat rtmemisim. Uymayani yedek olarak saklarim. Haber veren arkadasa tesekkurler , tanesine 20 lira dediler , ben 3 tanesini 10 liraya aldim kargo dahil

sizinki direk geçmeli tip mi? öyleyse link verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

quote:

sizinki direk geçmeli tip mi? öyleyse link verirmisiniz

Alıntıları Göster
    Eskilerini çıkarttım , kanca şeklinde sileceğin takılacağı kısım . Gelen silecekler de sileceğin takıldığı kısım aynı , sadece üzerinde kapak var , taktıktan sonra o kısmı kapatıyorsunuz . Çok basit.

40 cm =http://www.kliksa.com/urun/modacar-muz-tip-spoilerli-40-cm-silecek-supurgesi-470021/901776735

60 cm =http://www.kliksa.com/urun/modacar-muz-tip-spoilerli-60-cm-silecek-supurgesi-470028/901777404

40 olandan arka silecek için de aldım , fakat soketleri farklı , uymadı. Dikkat etmemişim.
    Ayrıca araç 2011 doblo. Ona dikkat edin alışveriş yaparken , yanlış yönlendirmeyeyim sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisuke -- 5 Şubat 2014; 14:18:16 >

• quote:

Eskilerini çıkarttım , kanca şeklinde sileceğin takılacağı kısım . Gelen silecekler de sileceğin takıldığı kısım aynı , sadece üzerinde kapak var , taktıktan sonra o kısmı kapatıyorsunuz . Çok basit.

40 cm =http://www.kliksa.com/urun/modacar-muz-tip-spoilerli-40-cm-silecek-supurgesi-470021/901776735

60 cm =http://www.kliksa.com/urun/modacar-muz-tip-spoilerli-60-cm-silecek-supurgesi-470028/901777404

40 olandan arka silecek için de aldım , fakat soketleri farklı , uymadı. Dikkat etmemişim.
    Ayrıca araç 2011 doblo. Ona dikkat edin alışveriş yaparken , yanlış yönlendirmeyeyim sizi.

bende punto için aldım dediğiniz gibi soketler farklı fakat aracın üzerindeki sileceklerin soketlerini yeni sileceklere taktım biraz uğraştıran bir iş ama oldu o şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymaneren

bende punto için aldım dediğiniz gibi soketler farklı fakat aracın üzerindeki sileceklerin soketlerini yeni sileceklere taktım biraz uğraştıran bir iş ama oldu o şekilde

Onu da denedim ama , çıkan kısmı yeni gelene oturtamadım . Yenisinde gövde düz , çıkarttığım aparat ise parça görünümlü. Çok zorlamadım ama açıkçası elimde kalabilir diye :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suleymaneren

Onu da denedim ama , çıkan kısmı yeni gelene oturtamadım . Yenisinde gövde düz , çıkarttığım aparat ise parça görünümlü. Çok zorlamadım ama açıkçası elimde kalabilir diye :)

doblo - punto farklı olabilir oturdukları yerler çok yüklenmemek gerek kırılma ihtimali yüksek :)
  • uzun yolda araçta bulunması gereken yedek aksesuarlardan olduğunu düşünüyorum.

istanbul dönüşünde ben camı bezle silerken arkadaş sileceği çalıştırdı ve izmit'e kadar sileceksiz gelmek zorunda kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

araç silecek ölçüsü bilmeyen veya ölçmeye üşenen arkadaşlar googlede araç model ve yılını yazınca ölçüler çıkıyor.

Üstat bende de Honda Civic 2010 var bizim ölçü 51 Cm x 48 Cm değil mi?

bende 99 civic var hocam onun ki de o ölçü
    bu sileceklerden alanlar tavsiye ediyorlar mı alalım mı?
  • kedemirtas kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum ki hocam, şimdiye kadar hep 10.000 bakımlarına gittiğimde taktırıyordum ama serviste muhtemelen pahalı diye buradan alayım diyorum.
  • inwells geldi urunler. inwells marka siparis etmemistim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.