Şimdi Ara

Kliksa LG 42LM640 LED TV 1699TL WORLD PUAN İLE 1529TL'ye geliyor**ürün tükendi** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Orijinalden alıntı: HamzaKaan

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012520/lg_42lm640_dvbs_fhd_3d_led_lcd_tv__4_gozluk 1.589 bence bu daha sıcak :D

şimdi olmadı bak..ben 42lm620s alcaaadım bu nerden cıktı yaa

bari hayrına birisi çıkıp bu iki tv'nin birbirlerine karşı +'larını eksilerini kısaca izah etse,ne iyi olur..

42LM620S mi 42LM640 mı ? o kadar para vericez pişman olmamak için ince eleyip sık dokumak lazım dimi.

620 GEÇEN HAFTA CARREFOURDA 1399 LİRAYA SATILMIŞ HAFTA İÇİ 1499 LİRAYDI.620'Yİ 1399 LİRAYA BULURSAN KAÇIRMA AL AMA BULAMAZSAN BU TVYİ KAÇIRMA 620'DEN DAHA İYİ 660 AYARINDA BİR TELEVİZYON BU.

Haklısın baya bi araştırdım ve 660 ile 640 arasındaki tek fark kasa farkıymış , diger tüm özellikler aynı..Bu durumda 640'ı 620ye tercih etmek daha mantıklı gibi..

kardeşim bu tv olayıda cok zorluyor adamı..tam birini begeniyorsun patt ondan daha üstün özellikli ama arada 100 tl farklı baska tv cıkıyor karşına ne sıkıntılı bi olaymış arkadaş ona bak,bunu test et,şunun özelliklerini araştır derken insan kararsız kalıyor.En iyisi begendiğini alıp götürücen bakıcan keyfine

• Kliksada ürün tükenmiş

DH Sıcak fırsatlara düşen bir ürünün ömrü fazla olmuyor.DH'ciler hemen bitiriyor.

Alanlara hayırlı olsun, biz takibe devam edelim.

İyi bir TV olursa haberdar edelim. 47 inç tercihim
  • ben hesap yaparken ürün tükenmiş
  • Kliksa Türkiye garantili mi satıyor ? Golda ta indirim yapmıstı 620S te. Arastırınca TR garantili olmadıgını ogrendim.
  • evet arkadaşlar ürünüm bugün geldi kuruldu.
    10 numara televizyon lm 660 dan eksiği yok. kliksa lg türkiye garantili satıyor kapalı kutuda geldi. servis kaydı kurulum sorunsuzca yapıldı.
    alacak arkadaşlar boşuna fazla para vermeyin. çerçeve sizin için çok önemli değilse tabi. akıllı telefon magic kumanda işlevini fazlasıyla yapıyor bu arada.
    uydu alıcısı çok güzel bence yavaş değil. kanalları sorunsuzca buldu sadece atv hd yok sanırım.
    incelemeler devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorite54

evet arkadaşlar ürünüm bugün geldi kuruldu.
    10 numara televizyon lm 660 dan eksiği yok. kliksa lg türkiye garantili satıyor kapalı kutuda geldi. servis kaydı kurulum sorunsuzca yapıldı.
    alacak arkadaşlar boşuna fazla para vermeyin. çerçeve sizin için çok önemli değilse tabi. akıllı telefon magic kumanda işlevini fazlasıyla yapıyor bu arada.
    uydu alıcısı çok güzel bence yavaş değil. kanalları sorunsuzca buldu sadece atv hd yok sanırım.

akıllı telefon derken nasıl oluyor kullanım? haftaya tekrar bekliyorum kampanyayı. bu sefer fazla düşünmeyeceğim

• quote:

Ben de Cuma günü öğlen 15:00 de Kliksa dan LG 47LM660S aldım Cumartesi 16:00 da teslim edildi 17:00 de kurulumu yaptılar, kurulumdaki arkadaşlar hazır kanal listesini usb ile attı.. vaktim olursa tv bölümünde kendi kanal listemi de paylaşırım Türksat+Hotbird uydular var içinde.
    640 da kasa plastik ve 660 ile arasındaki kalite görünümü olarak bariz fark var.. Bence biraz fanatiklik etmişsin.. akıllı kumanda olarak iphone veya android sistemli bir cihazınız varsa "LG tv remote" programını indirin tv direkt wifi den tanıyor zaten. yada 80tl ye Logitech K400 alın daha kolay olur. bunun dışında tv geçişleri hissedilir yavaş..

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

Ben de Cuma günü öğlen 15:00 de Kliksa dan LG 47LM660S aldım Cumartesi 16:00 da teslim edildi 17:00 de kurulumu yaptılar, kurulumdaki arkadaşlar hazır kanal listesini usb ile attı.. vaktim olursa tv bölümünde kendi kanal listemi de paylaşırım Türksat+Hotbird uydular var içinde.
    640 da kasa plastik ve 660 ile arasındaki kalite görünümü olarak bariz fark var.. Bence biraz fanatiklik etmişsin.. akıllı kumanda olarak iphone veya android sistemli bir cihazınız varsa "LG tv remote" programını indirin tv direkt wifi den tanıyor zaten. yada 80tl ye Logitech K400 alın daha kolay olur. bunun dışında tv geçişleri hissedilir yavaş..

hayırlı olsun iyi günlerde kullan arkadaşım.
    ben ty nin 660 tan kalır yanı yok dedim sadece (kasa dışında). artı çereçeve sizin için önemli değilse dedim. 42 inç ikisinin arasında 300-400 tl fark ediyor
    söylememdeki sebep bu.
    640s de ölü piksel ışık sızması gibi olumsuz durumlara rastlamadım gerekli testler sonrasında. ekran sorunsuz görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

akıllı telefon derken nasıl oluyor kullanım? haftaya tekrar bekliyorum kampanyayı. bu sefer fazla düşünmeyeceğim

ios ve android işetim sistemli bir telefonla lg magic romote uygulamasını indirip tv ile bağlantı sağladınmı alsana magic kumanda olay bu sadece.

• Kliksa'dan 42LGLM640S'i 1.499 tl'ye aldım, 150 tl de bonus para iadesi ile bana 1.350'ye geldi...Ben alacak ama vakti olanlara beklemelerini ve Kliksa'yı takip etmelerini öneririm.
    Kliksa'da 3, kargoda 1, servis kurulum için 1 toplam 5 gün bekledim ama değdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.