Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Klima deliği kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yeni klima almıştık. Montajı yapan servis dış üniteye giden boru için açılan deliği alçı ile kapatmamış. Orayı derz dolgusu ile kapatsak bir sorun olur mu? Genelde alçı kullanılıyor çünkü. O deliği borunun etrafını derz dolgusu ile doldurarak kapatmanın bir sakıncası olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kum33 -- 25 Mart 2020; 20:19:39 >

• Merhaba. Klimanın borusu için sorun oluşturmayacaktır.

Saygılarımla...
  • dış üniteye giden elektrik kablosuna bir zararı olur mu peki usta? çünkü klima hortumlarından ayrı duruyor beraber bantlanmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kum33

dış üniteye giden elektrik kablosuna bir zararı olur mu peki usta? çünkü klima hortumlarından ayrı duruyor beraber bantlanmamış.
    Merhaba.

Hiç tereddüt etmeyiniz. Elektrik kablosu açısından da,klimanın soğutucu akışkan boruları açısından da sorun oluşturmayacaktır.

Saygılarımla...
  • Biz bu konuda şanslı imiş heralde ,çünki bizim montajı yapan genç ustamız o dışa çıkan kabloların bulunduğu boru boşluğunu cam macunu ile ve tahta bir tokmatla vura;vura doldurmuştu çok sonraları olayı anladık ve ustamızla eve davet edip kahve içerek konu için teşekkür etmiştik.Bakıyorum pek ciddiye alınmıyor merakla takip ediyorum kağıt sıkıştıranı,bez parçaları ile tıkama yapanı,hatta açıkta olanlarını bile gördüm.Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 7 Nisan 2020; 18:45:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merkezi Sistem Radyatör Kapatma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.