Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dfaultonur , JSBach Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.781
Cevap
243
Favori
283.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kliksa.com dan tavsiye edebileceğiniz bir klima var mıdır?

tekrar etmek gerekirse oda 13 m, öğleden sonra sürekli güneş alıyor.
  • Bugün bir arkadaş için Airfel GREEN AS12-0930/R2 12.000 BTU/H 410 A klimayı tekçarşım.com un istoçtaki kendi yerinden 870/10 taksit şeklinde aldık.Kurulum için cumartesi servise kayıt yaptırmıştık,biraz önce aradılar yarın kuruluma geliyorlarmış..
  • Uzun zamandır mutfağım için klima bakıyorum. Bir süredir reklamını gördüğüm uğur klimaları dün araştırma şansım odu arkadaşlar inverterli klima bakanlar için Uğur İnverter Klima 12k 1535 civarında eer ve cop değerleri 3,21 - 3,62 42 db ses (en kuvvetlisinde) çıkarıyormuş.
    Sonuç olarak 12k'lık inverter, 1380 - 1600 lira fiyat aralığında satın alınabilyor. Sizce nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bugün bir arkadaş için Airfel GREEN AS12-0930/R2 12.000 BTU/H 410 A klimayı tekçarşım.com un istoçtaki kendi yerinden 870/10 taksit şeklinde aldık.Kurulum için cumartesi servise kayıt yaptırmıştık,biraz önce aradılar yarın kuruluma geliyorlarmış..

http://www.sanalreyonum.com/urun/airfel-r410-a-gazli-duvar-tipi-split-klima---a-sinifi-green-as12-0930/r2_929265.aspx?CatId=35728&ref=akakce&v=1.25
    burada da o fiyata geliyor, kargoyu ekleyince. almak isteyen olursa diye link vereyim dedim.

• Arkadaşlar kliksadan klima almayı düşünenlere %13 indirimli olarak alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

quote:

Bugün bir arkadaş için Airfel GREEN AS12-0930/R2 12.000 BTU/H 410 A klimayı tekçarşım.com un istoçtaki kendi yerinden 870/10 taksit şeklinde aldık.Kurulum için cumartesi servise kayıt yaptırmıştık,biraz önce aradılar yarın kuruluma geliyorlarmış..

http://www.sanalreyonum.com/urun/airfel-r410-a-gazli-duvar-tipi-split-klima---a-sinifi-green-as12-0930/r2_929265.aspx?CatId=35728&ref=akakce&v=1.25
    burada da o fiyata geliyor, kargoyu ekleyince. almak isteyen olursa diye link vereyim dedim.

Peki bu ürünü tavsiye edermisiniz, bir de sanalreyonum'u nasıl bilirsiniz? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

quote:

quote:

forumcular bu siteden genel olarak memnun diye biliyorum. hatta buradan altın da alıyorlar.
    Edit: çok yakın zamana kadar kampanyaları vardı , 50 tl ve üzeri alışveriş yapanlara 8gb lık HP flash disk hediye ediyorlardı. şimdi bitmiş gibi gözüküyor ama yine de sorulabilir.
    Edit 2: ürün hakkında bilgim yok, ama google dan " Airfel GREEN AS12-0930 donanimhaber " diye arama yaparsanız bu forumda tartışılmışsa çıkar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instructor12345 -- 1 Ağustos 2012; 12:37:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

forumcular bu siteden genel olarak memnun diye biliyorum. hatta buradan altın da alıyorlar.
    Edit: çok yakın zamana kadar kampanyaları vardı , 50 tl ve üzeri alışveriş yapanlara 8gb lık HP flash disk hediye ediyorlardı. şimdi bitmiş gibi gözüküyor ama yine de sorulabilir.
    Edit 2: ürün hakkında bilgim yok, ama google dan " Airfel GREEN AS12-0930 donanimhaber " diye arama yaparsanız bu forumda tartışılmışsa çıkar. :)

Teşekkürler sağolun.

Bir de bu ürün bonus Karta 9+3 Taksitle 886,46 TL'ye gelecek + 70 TL kargosu var, bununla birlikte 956,46 TL'ye gelmekte. İşin bir de kurulum durumu var, kurulum konusunda bi açıklama göremedim sitede. Kurulumu bi köşeye alırsak 956,46 TL'ye bu ürün nasıldır acaba üstadlar?

• 30 metrekare salona en az kaç k'lık klima gerekir. devamlı güneş alan. kocaeli'de bir yer.
  • dün itibariyle Airfel R 410 A gazlı Inverter klima AS18 - 0933/INV klima aldık ve takıldı ilk izlenimlerim gayet olumlu özelliklerine göre de 18lik fiyati sanalpazarda uygun görünüyor (kargo dahil 1940 tl) alışverişi bu siteden yapmadım airfel bayi tanıdık olduğu için. klimayı 17 m2lik oda için aldım usta geldiğinde bu oda için büyük olur bu klima dedi ilk başta ama sonra evin sabahtan akşama kadar güneş aldığını yalıtımı olmadığını ve son kat ve çatı olmadığını öğrenince mersinin sıcağı için uygun olacağını söyledi.

sitede yazan özellikleri • Inverter özelliği ile sıradan A sınıfı cihazlardan daha fazla tasarruf • -15C ye kadar ısıtma yapabilme özelliği ile mükemmel performans • İç ünite kurutma fonksiyonu ile daha uzun ömür • Turbo fonksiyonu ve inverter teknolojisinin birleşimi ile hızlı ısıtma-hızlı soğutma • Daha sessiz iç ünite ile daha konforlu bir ortam • Arıza teshis sistemi ile daha hızlı servis hizmetiSoğutma Kapasitesi: 18.000 BTU/h Isıtma Kapasitesi: 19.800 BTU/h

+ları bence turbo özelliğiyle çok çok hızlı soğutuyor turbo özelliği kapalı olduğu zamanlarda ses seviyesi düşük ve sadece nem alma diye bi modunun da olması bunun yanında sadece fan fonksiyonuyla vantilator gibi çalışabilmesi güzel özellikleri

kısacası almak isteyenlere (kisa bi gözlemle) tavsiye edebilirim. ancak ellerinde imkan olanlar özellikle demirdöküm ve baymak inverter klimaları da araştırmalarını tavsiye ediyorum (demir dökümün yaklaşık aynı fiyata daha çok özelliğinin olması baymağın da 7 yıl garantisi olması sebebiyle...)

• koctaşa koşun 12 btu klimayı 699 tl veriyorlar yanlız bügün itabıri ile stokta kalmamış ama 799 olanı var oda 12btu takılın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

VESTEL REGAL SEG VS MARKA KLİMA ALACAKLAR DİKKAT!!!

EN AZ 10 GÜN SONRASINA MONTAJ İÇİN RANDEVU VERİYORLAR...!!!

BÖLGENİN YOĞUNLUĞUNA GÖRE DE ARTABİLİR..

Bu markalara dikkat çektirmeye gerek yok, hangi markadan alırsanız alın bu aylarda ancak bu kadar süreye randevu verebiliyorlar.

Kışın Aradığım günün ertesi günü gelmişti Vestel.

Peki fiyat yaza gore nasildi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Karfurdaki Velena klima nasıl sizce? 13500 btu, inverter, 990 TL, Airfel Üretim Servis

Bir arkadaş başka bir konuda Velena lar için servis aluminyum boru monte ediyor demiş, airfel için bakır boru kullanıyorlar demiş, aluminyum boru ile bakır boru arasında verim ve diğer açılardan ne kadar fark olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: geges

samsung boracay aldık güzel

:D ilk üyelik ilk mesaj direkt "samsung boracay aldık güzel"

- Samsung klimanın İstanbul Avrupa yakasında kaç adet servisi var? Yanlışsa düzeltin ama benim bildiğim, bir tek Avcılar da servisi var, yani koca bir İstanbul Avrupa yakasında bir tek Avcılar bakıyor klima kurulum ve arızalarına.
    Bu istanbul trafiğinde servisinizde 500 kişi de çalıştırsanız hiç bir yere yetişemezsiniz. Bu bilgi yanlış ise lütfen doğrusunu bilen söylesin.

Samsung markasına her ne kadar güvensem de klima ve kombi de servsi en önemli şeydir. Yazın sıcaktan, kışın soguktan etkilenmemek için servisin anında müdehale edebilmesi gerekiyor. Eğer servis tek lokasyondan tüm istanbul avrupa yakasına bakıyor ise ben arıza ihtimaline karşı riske giremem.

ilk mesaj olmasını neye bağladın bilmiyorum ama çok hoşuna gitmiş mesajım belliki. bi kaç marka klima kullandım aralarında en verimli olanı samsung bunu belirtmek istedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: resE

quote:

Samsung boracay 12000 btu 950,00 TL / 12 Taksit Ücretsiz Kargo + kurulum.

Fiyat nasıl?

bende bugün hızlı aldan aldım bakalım artık ne zaman gelecekler montaja

bende gold dan aldım. gold la hızlıal aynı firma ama nedense goldun fiyatları hızlıaldan ucuz oluyor.
  • bauhaus tan baxi 9000btu lima aldım 599+100 arkadaşımızın dedigi fiyat 7 yıl garanti avantajı var bir beyaz eşya garantisini uzatmal 1 yıl 160 2yıl 260 3yıl uzatmak istersen 400 lira bunu göz önüne alırsan 7 yıl garanti iç ünüte dış ünüte diye birşey yok kayıtsız şartsız 7 yıl garanti üstelik 4 saate 1kw elektrik tüketiyor a sınıfı şu anda sogutmada denedim ısınmada deneyince tekrar yazarım
  • 9000btu baxi klima 599+100 bauhaus tan aldım 7 yıl kayıtsız şarsız garanti
    bir beyaz eşyanın garanti uzatması 1. yıl 160 2.yıl 260 3 yıl uzatmak istersen 400 istiyorlar bunuda göz önüne alırsan süper özel sayaç bagladım sogutmada denedim 4 saatte 1 kw elk tüketiyor odam 16m2
  • 16 m2 için 9000btu klima kullanıyorum baxi bauhaus tan aldım süper sogutuyor zaten dışarsı 30c ise 27c de çalıştırıyorum 4 saate 1kw elk yakıyor
    üstelik menim evim mustakil çatı yok tavan 5cm strafor kaplı 2 duvarım dışa bakıyor 2 duvarımda içe bakıyor
  • Banada iyi bi klima lazım.Bundan sonra fiyatlar birazda olsa düşer diye tahmin ediyorum.
  • düşen klima fiyatı var mı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.