Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.775
Cevap
241
Favori
282.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimence

quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

quote:

Orijinalden alıntı: rufur

iyi akşamlar ben 12000 btu ferroli inverter klimayı 1170 tl ye 12 taksitle aldım servis ertesi gün geldi ve taktı şuan memmnunum.gree üretmiş klimayı.ferroli hklima hakkında bilgi bulamadım fakat satıcı ve servis iyi olduğunu söyledi

nereden aldiniz bu fiyata ? orada 18000 lukleri ne kadardi ?

inverter değil..a sınıfı klima.

ferrolinin sitesnde inverter yok, sorriso modeli olmalı

1170 ucuz sayılmaz

sanırım bahsedilen şu klima .. inverterli

http://www.denkaklima.com.tr/index3.php?sayfa=urun_detay&urunid=91 18 binlik KDV dahil : 1.990,00 TL

http://www.denkaklima.com.tr/index3.php?sayfa=urun_detay&urunid=90 12 binlik KDV dahil : 1.290,00 TL

İnverterli olunca fiyat iyi gibi duruyor, ne dersiniz ?

• evet bu klima doğru.ben burdaki fiyattan daha uyguna aıldımşu an kullanıyorum.
  • Arkadaşlar bu klimayı almayı düşünüyorum acaba nasıl iyimi fiyatı 980 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

Arkadaşlar bu klimayı almayı düşünüyorum acaba nasıl iyimi fiyatı 980 tl

http://www.arcelik.com.tr/klimalar-activepower-serisi-12030.html

arkadasım bu klimayı persembe gunun arcelık bayısınden pazarlıkla 930 tl ye 9 taksit 3 ay erteleme axeess ile satın aldım cuma elıme geldı bıraz baskı ile bugun yanı cumartesı taktırdım. baya arastırdım ve oyle aldım en onemlısı servis ve yedek parca temini 3 yıl garanti. arcelik ne de olsa tofaş gibi turkiyede. serinletiyorda ama allahtan istanbulda cok sıcak yok bu aralar. arastırdım ve tavsiye ederım arastırmalarımla. 36db ic unite sesi bu da makul bir ses.

• bosch 12750 modelini aldım. hafta sonu kuruldu. çok ama çok şık, kumandası da baya afilli. ama sanki az ısıtıyor gibi. servis vakumlama yapmadı. umarım sorun çıkarmaz. deldikleri duvarı bile köpükle doldurmadılar. açıkta kalan bakır boruları benim isteğim üzerine bantladırlar. neyse inşallah memnun laırız. bu arada klima öncesine 32 Alik sigorta taksanız iyi olur ama şart eğil dedidiler. ne dersiniz illa gerekir mi?
  • Gree Marka 21.000 Btu Klimayı 1.399 /12 taksitle aldım.Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.45 m2 salonda güzel performans gösteriyor.Ses olarak sessiz diyebilirim.Forumdaki Gree almamdaki yardımlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada servis vakumlama olayını yaptı ve ayrıca tüm inşaat atıklarını temizledi boruların geçtiği yerleri köpükle doldurarak alçıyla kapattı.Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflymax

Gree Marka 21.000 Btu Klimayı 1.399 /12 taksitle aldım.Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.45 m2 salonda güzel performans gösteriyor.Ses olarak sessiz diyebilirim.Forumdaki Gree almamdaki yardımlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada servis vakumlama olayını yaptı ve ayrıca tüm inşaat atıklarını temizledi boruların geçtiği yerleri köpükle doldurarak alçıyla kapattı.Bilginize...

Hocam nereden aldınız?
  • Daikin>mitsubishi electric>mitsubishi heavy>toshiba kalite sıralaması genelde bu şekildedir. Belki yardımcı olur sizlere.
  • Arkadaşlar mediamarkt'da samsung klima gördüm 1200 btu nasıldır kalitesi servisi dahada önemlisi samsunglar sessizmidir...
  • Arkadaşlar aşağıdaki sitedeki klimalar çok uygun fiyatta acaba site güvenilir midir?

http://www.elmalihome.com/asp/product/64238/Vestel-Bio-Plus-15-B-Enerji-Duvar-Tipi-Split-15000-BTU-Klima?ref=akakce&v=1.12.9
  • Koçtaş'dan geldim 1 saat önce Gree 9000 BTU 699 TL, Gree 12000 BTU 779 TL fiyat söylediler. Ellerinde stok da varmış (Mersin Forum). Elektrik masrafıda göz önünde bulundurulursa 16 m2 odaya ne uygun gider ? Yalıtım vs. yok ve Mersindeyim. Ben 12000 BTU olarak düşünüyorum. 80 TL için düşük almaya değmez bence. 9000 BTU'da 22 derece çalıştıracağıma, 12000 BTU'da 24 derece çalıştırırım elektrik sarfiyatı hemen hemen denk olur diye düşündüm. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 8 Ağustos 2011; 23:32:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Koçtaş'dan geldim 1 saat önce Gree 9000 BTU 699 TL, Gree 12000 BTU 779 TL fiyat söylediler. Ellerinde stok da varmış (Mersin Forum). Elektrik masrafıda göz önünde bulundurulursa 16 m2 odaya ne uygun gider ? Yalıtım vs. yok ve Mersindeyim. Ben 12000 BTU olarak düşünüyorum. 80 TL için düşük almaya değmez bence. 9000 BTU'da 22 derece çalıştıracağıma, 12000 BTU'da 24 derece çalıştırırım elektrik sarfiyatı hemen hemen denk olur diye düşündüm. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ?

2.0 motor sehiricinde 1.6 motora gore çok yakar. şehirdışı 160 km süratte 1.6 motor daha çok yakar. klimalarda da durum çok farkı değil. ihtiyacınıza göre alın bence. uzun vadede enerji maliyeti daha önemli. 80 tl farka bi üst kapasite alabilirsiniz ama toplam maliyet çok daha fazla olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Koçtaş'dan geldim 1 saat önce Gree 9000 BTU 699 TL, Gree 12000 BTU 779 TL fiyat söylediler. Ellerinde stok da varmış (Mersin Forum). Elektrik masrafıda göz önünde bulundurulursa 16 m2 odaya ne uygun gider ? Yalıtım vs. yok ve Mersindeyim. Ben 12000 BTU olarak düşünüyorum. 80 TL için düşük almaya değmez bence. 9000 BTU'da 22 derece çalıştıracağıma, 12000 BTU'da 24 derece çalıştırırım elektrik sarfiyatı hemen hemen denk olur diye düşündüm. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ?

2.0 motor sehiricinde 1.6 motora gore çok yakar. şehirdışı 160 km süratte 1.6 motor daha çok yakar. klimalarda da durum çok farkı değil. ihtiyacınıza göre alın bence. uzun vadede enerji maliyeti daha önemli. 80 tl farka bi üst kapasite alabilirsiniz ama toplam maliyet çok daha fazla olabilir.

Kışları soğuk günlerde ısıtmada da kullanılacak. Yalıtım yok zaten binada. Birazdan Airfel'i arayacağım Mersin yetkili ofisini. Oradan da fiyat ve stok bilgisine bakacağım. Bakarsınız 750 TL'ye denk getiririz

• ısıtma için klima alma derim yoksa çok para gider cebinden
  • Merhaba;

2011 model Panasonic klimalarda %18 KDV BiZDEN kampanyamız başlamıştır.

herkese hayırlı olmasını dileriz...

Sayfa linkimiz aşağıdaki gibidir :

Mertiz Teknoloji
    Sayfa bulunamadı - Mertiz Teknoloji
    http://www.mertiz.com/PANASONIC-Duvar-Tipi-Klimalar,LA_632-3,514-2.html

Saygılarımızla

Mertiz Ekibi

• Gree 9000 btu aldım. Soğutmaya geç başlıyor. Neredeyse bir saat bekletiyor. Kapatıp tekrar açınca soğutmaya başlıyor servis geldi baktı birşey bulamadi. Zaten serviaten memnun kalmadım hiç.
    Klimanın samirim kompresorunde sıkıntı var. Calisinca iyi sogutuypr ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

Gree 9000 btu aldım. Soğutmaya geç başlıyor. Neredeyse bir saat bekletiyor. Kapatıp tekrar açınca soğutmaya başlıyor servis geldi baktı birşey bulamadi. Zaten serviaten memnun kalmadım hiç.
    Klimanın samirim kompresorunde sıkıntı var. Calisinca iyi sogutuypr ama

geçmiş olsun dostum. elektronik üründe şanssızlık çok kötü birşey.
  • Yaz geldi sayılır. Konunun hortlaması gerektiğini düşünüyorum
  • konu hortlar tabiki

beyazesyamerkezi.com
    Klima | Duvar Tipi, İnverter, Yer Tavan Tipi, Mobil Fiyatları ve Modelleri
    http://www.beyazesyamerkezi.com/Klima-2184

burdan fiyatlara bakabilirsiniz

spot garantili cihazlar vardır. kargo fiyatıda çok ucuz

• hort konusuna katılıyorum ben de ankara yenimahalle için fırsatları araştırıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.