Şimdi Ara

Klima önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 18000 lik bir klima alacaz hangi marka model önerirsiniz 1500 ila 2000 tl bütcem var.

• Baymak 18000btu klimayı öneririm. Geçen sene bizde aldik, performans çok iyi. İzmir sıcağında ara ara klimayı kapatacağımı hiç tahmin etmiyordum. :) servis ağı, müşteri memnuniyeti çok iyi. Kurulumdan sonra müşteri hizmetleri aradı, ekipten şikayet edip etmediğimiz e kadar , hatta ücret alıp almadıklarını dahi sordu. Ayrıca 7 yıl garanti olması harika bir olay. Naçizane görüşümdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler tavsiyenız ıcın.
  • Deneyimlerimi aktarmış oldum.
  • CLAVATA C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 18000 btu klima bakiyorum kriterler arkadasla ayni sayilir baymak dusundum ama bazi yorumlar beni korkutuyor ic unite cok kalitesiz vs diyenler var. Samsung ile baymak arasinda kaldim gibi. klimanizin ses seviyesi nasil bu konuda bilgi verebilirmisiniz?

• Selam arkadaşım, belittiğim gibi ben çok memnunum. Şunu kesinlikle söyleyebilirim,asla kalitesiz değil. Hatta düz beyaz beyaz eşya gibi duran birsürü diğer ünlü markadan çok şık görünüme sahip. Panel rengi,gösterge rakam işaret ve ledlerin rengi çok güzel. Doğal gaz olduğundan ısıtma amaçlı değil soğutma amaçlı aldım. Önceden de söylediğim gibi soğutma çok fena karşısındaki koltukta kimse oturamıyor. :) ısıtmayı denedim o da gayet başarılı. Ses konusuna gelince kesinlikle rahatsız edici düzeyde değil. Bir süre sonra çalıştığını anlamıyorsunuz. 3.kademede illaki ses yapıyor o da normal ama 3 de de fan sürekli kullanılmıyor zaten. Bir mitsubishi kadar sıfır sessiz değil tabiki,onların fiyatlar malum 2 katı kadar. Bu konularda bende çok titizdim, uzun uzun araştırma inceleme döneminden sonra baymak 'ı almaya karar vermiştim. Tavsiye olunur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multisplit klima önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Isıtma için klima
    6 yıl önce açıldı
    Klima Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.