Şimdi Ara

Klima su tahliye çıkışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve Mitsubishi sf35 klima taktırdım, servis balkonda kombi olduğu için dış üniteyi yere koyarsak daha iyi olur dedi kabul ettim. Ama dikkatimi çeken duvarda tahliye çıkışı için bir boru vardı balkona çıkışı olan, ama klimayı takan servis ona gerek kalmadı dedi. Doğrudan mutfak giderine bağladım dedi ama ben böyle bir hat daha önce yok idi. Takılmadığını düşünüyorum

Çok anlamıyorum klimadan, normalde iç üniteden su tahliye çıkışının olması gerekiyor değil mi?
    Bunun takılıp takılmadığını nasıl anlarım acaba

teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mutfak giderinin o alanı ve klimanın montajına dair mümkünse bir kaç resim paylaşabilirmisiniz rica etsem. (Klimacıların en sevmediği şeydir dış ünite asmak)
  • mutfak giderine bir bağlantıyı ben göremiyorum, gördüğüm tek su tahliye çıkışı duvarda, binayı yaparken su tahliyesi için koymuşlardır o hortumu diye düşüüyorum

Klima su tahliye çıkışı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanke_zulu Y kullanıcısına yanıt
    Balkonun giderine bağlama olasılıkları var mı, kontrol ettiniz mi hiç?
  • Yorum yazmak için bilerek resim eklemenizi beklemiştim.

Resimde gördüğüme göre bana enteresan gelen kısımları yazayım.

1- Borunun çıkış noktasının tavan altında olması demek, drenaj hattını borularla birlikte sarmadıkları anlamına gelir.

2- Drenaj hattını mutfak giderine bağladım demeleri için klimadan drenaj borusunun haricen çıkmış olması gerekir.

3- İçeriden görünüşü bilmediğimiz için net yorum yazamıyorum lakin alternatif bir su tahliye senaryosu işletebileceklerini de düşünmüyorum.

4- En olası yaklaşım o duvardan çıkan drenaj borusunu kullanmış olmaları.

İçeriden bir görüntü imkanı var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Yorum yazmak için bilerek resim eklemenizi beklemiştim.

Resimde gördüğüme göre bana enteresan gelen kısımları yazayım.

1- Borunun çıkış noktasının tavan altında olması demek, drenaj hattını borularla birlikte sarmadıkları anlamına gelir.

2- Drenaj hattını mutfak giderine bağladım demeleri için klimadan drenaj borusunun haricen çıkmış olması gerekir.

3- İçeriden görünüşü bilmediğimiz için net yorum yazamıyorum lakin alternatif bir su tahliye senaryosu işletebileceklerini de düşünmüyorum.

4- En olası yaklaşım o duvardan çıkan drenaj borusunu kullanmış olmaları.

İçeriden bir görüntü imkanı var mı hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.