Şimdi Ara

KLİMA TAVSİYESİ LÜTFEN BOSCH B1ZMAI12602 mı yoksa Sigma SGM12DMB mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Muğla Dalaman'da yaşıyorum. Hem yazın serinlemek, hem de kışın ısınmak için 18 m2 olan oturma odama bir klima almak istiyorum. Evim çatı katı ve binada çatı yok bu yüzden ev soğuk oluyor. En az 12.000 btu klima almayı düşünüyorum. Eğer 9.000 alırsam ve yetersiz kalırsa verdiğim paraya yazık olur. Ve malesef bütçem sınırlı en fazla 1000 TL ye kadar çılabiliyorum. Sınırlı olan bütçem ile de alabileceğim en kaliteli klimayı almak istiyorum Klimalardan çok fazla anlamıyorum ama sadece enerji sınıflarına ve fiyatlarına bakarak aşağıdaki 2 klimayı çıkardım. Siz bu klimalardan hangisini tavsiye edersiniz? Ya da başka klima tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/ev-sistemleri/klimalar/standart-bio-klimalar-(r410a-gazl%C4%B1)/B1ZMAI12602.html?source=browse

http://www.sigmaklima.net/SGM12DMB/SGM12DMB-Sigma-Duvar-Tipi-Split-Klima.html

• sigma klima MİDEA üretimi,sanırım bosch'da midea üretimi en fazla 1000tl verebilirim demişsin ama kardeşim bence bütçeyi arrtır biraz,inverter al hesaplı inverter dersen mitsubishi heavy var 1350tl civarı ancak pazarlıkla 1250t^'ye falan alabilirsin,hatta mitsibushi alabilirsin 1300tl civarına sıkı pazrlık yapman lazımyada sigmanın inverter modeline bak,senin için daha faydalı olur günde 5-6 saaten fazla çalışacaksa diret inverter al aradaki farkı elektrik faturasını daha az ödeyerek kapatırsın ki inverter klimalar çok daha sessiz üstelik
  • tavsiyelerin için teşekkür ederim ama ben 1000 tl ye iyi bir klima alamayacak mıyım yaaa :(((
  • 1000tl'ye inverter klima alamazsın,bu saatten sonra düz split klima alınmaz alacaksan inverter al,sana şöyle söyleyeyim benimde bütçem 900-1000tl idi ancak 2500tl verdim toplamda nakit 1900tl çıktı cebimden 600tl borcum var ha baya zorladı beni ancak alındı işte kullanıyorum,bütçeni biraz arttır ve inverter klima al mitsubishi heavy yada electric belki şimdi sana bunu vermek zor gelebilir ancak ileride iyi ki verip almışım dersin kafan rahat olur elektrik tüketimin ve sessiz olmasınıda göze al bence
  • 1000 tl ye alinacak klimanin isitma performansi nasil olur bilemem, iyi olsada isitma icin inverter klima herzaman daha tasarufludur.
  • Eger yaz kış kullanmıyacaksanız invertere ne gerek var oturun kw/h hesabını bi yapın Asınıfı ile İnverter arasındaki farkı. Sadece yaz aylarında kullanılıcak bı klıma için 1400 tl fazla vermeye gerek varmı. Bunlar satış staratejisi sanki inverter elektirik yakmıyo iman gücüyle çalışıyo , hesabınızı cok ıyı yapın anma akımlarına sogutma ısıtma akımlarına bakın A sınınfı ile karşılaştırın.Neye ihtiyacınız varsa onu alın gereksız yere paranızı vermeyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal23 -- 21 Temmuz 2011; 23:22:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.