Zaten vatandaş emulede beklemesin diye rapide gönderiyorum tekrardan. + Gönderdiklerimin çoğunda sesini mp3 ile stereo yapıyorum . Emuledekinin ses kalitesi az biraz daha kötü olacaktır yani
quote:
Orjinalden alıntı: derbreder
bide emule linkini versen uyuz oluomda rapidshare a
Arkadaş saolasın indirdim şimdi,tekrardan soruyorum bi klibin sesini nası değiştiriyorus
saol Arkadas
gerçekten bu grup muhteeeeşeeeen.... saol gardaş...
Şu anda 1. parçayı indirebiliyorum 2. parçaya izin vermiyor herneyse bu şarkı niye 2 parça kondu buraya? Lütfen aydınlatın beni........... 1 parçasını indirsek bütün klibi indirmiş mi oluruz?
baba bu klibi de tek haline getirsen çok güzel olur bea... nasıl olsa rapidshare daha büyükleşti...
evet ya ikisini birleştirsen olmazmı.... birini indirdikmi öbürü inmiyo
Öteki için bir saat bekleyin ya da i.p. değiştirip cookie (çerez) klasörünüzden rapid'inkini bulup silin (ya da klasörü sıfırlayın)
Bu klibi tekrar göndermek yerine başka klipler gönderirim , ama gönüllü bir arkadaş varsa gönderip burdan link verebilir. Herşeyi devletten beklememek lazım diyyy mi
yaw ben de static i.p var ama değiştirebilirmiyim... galiba çok şey istedim... ben en iyisi bunu teker teker çekeyim....
beklemek en iyisi....
tskler arkadas..
gerçekten harika.... birkez daha anladım.... tekrar saol Arkadaş
beyler dosyaların ikiside hata veriyor
Sağol arkadaş da ne yapacam klibi ney ne işine yarıyor.Hemde şarkıda bir şey yok...
Tek parça olarak tekrar gönderip yukarıya ekledim.
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadas
Tek parça olarak tekrar gönderip yukarıya ekledim.
bu iyi oLdu saoL
TEşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme