Şimdi Ara

Klipsch Kulaklıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Klipsch kulaklıklar dan kullanan yada bilgisi olan var mı acaba aramızda?
    Fiyatları ile doğru orantıda ses yönünden kaliteliler mi ?

Aşağıdaki linkten siz de inceleyebilirsiniz. Diğer ses sistemlerinde oldukça iyi olduklarını duymuştum ama kulaklıklarda nasıl bilemiyorum. " Image" modeli son derece etkili görünüyor. Bu arada linkte diğer modellere bakarsanız, "Custom" modellerinin sennheiser'ın ie6-7-8 modelleri ile ne kadar benzediğini göreceksiniz.
    Yorumlarınız olursa paylaşalım.

http://www.klipsch.com/headphones/

• Head fi.org da araştır derim.

Shure ve westone kadar popüler olmasada baya bi kullanıcı kitlesini yakalamış durumda.....
  • Klipsch gerek görünüm, gerekse performans anlamında en iyi markalardan biridir. ben şahsen kullanmadım ama okuduğum reviewlerde aynı fiyat aralığındaki shure lerden daha iyi perf verdiği belirtiliyordu.
  • Ben de kullanıcı inceleme ve yorumlarında çok olumlu şeyler okuyunca bir tane almaya karar verdim. Şuan ALtec Lansing im616 kullanıyorum. Gerçekten çok iyi bir kulaklık. Ama içimdeki canavarı yenemeyip Klipsch Image X10 modelini aldım. USA satış fiyatı 349$ dı geçici bir süre %50 indirim uyguladılar, o esnada aldım bende. İndirim devam ediyor olabilir.
    Custom3 modeli de oldukça övgü almış. %50 indirimle 150$'a geliyor. Bu fiyatlar bu kulaklıkların sınıfında çok çok iyi fiaytlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wedath -- 25 Kasım 2008; 9:26:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.