Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Klipsch RB-15 Black Raf tipi pasif hoparlör Satın Al 2 Kasım 2024 12:20 1 1 Klipsch RB-15 Black Raf tipi pasif hoparlör Ürünleri uzun süre önce almıştım, fakat dilediğim sistemi kuramadım ve vazgeçtim, o yüzden satıyorum. Herhangi bir sorunları yoktur. Elden teslim edilmesi uygun olacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan özelliklerine bakabilirsiniz.klipschRB-15 Bookshelf Speaker | Klipschhttps://www.klipsch.com/products/rb-15-bookshelf-speaker#product-specsSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7900 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GTX1080 8GB MSI ekran kartı Klipsch RB-15 Black Raf tipi pasif hoparlör Mac Mini Core i5 Mid 2011 8GB Ram 500GB HD 1200TL Son Fiyat Intel SATA SSD 120GB 100TL