Şimdi Ara

Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kafam çok karıştı valla biri çok kötü cihaz diyor harman kardon için sen ise iyi diyorsun ben nerden bulaştım bu işe bilemiyorum hastalık oldu artık bende :) sony ss g3 hoparlörleri hakkında bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktun61

kafam çok karıştı valla biri çok kötü cihaz diyor harman kardon için sen ise iyi diyorsun ben nerden bulaştım bu işe bilemiyorum hastalık oldu artık bende :) sony ss g3 hoparlörleri hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Neye gore kotu tabi bir krell degil.ama tam bir dijital amfi giris olarak en zengin cihaz. Sub cikisi bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana anfime göre hoparlör tavsiye edermisiniz kafam çok karışık aklım aslında klipschlerde sub var bende kaliteli oldugu belli hoparlörlerini dinlemedim fakat kaliteli bir marka oldugunu anlıya biliyorum
  • Sesli den kasit bass ve tiz ise klipsch. Ama sunu soyliyeyim uzun sure dinleyemezsin yorar. Butcen ne kadar

• neler olmuş burda ya. patlamış mısırımı aldım keyifle yazilanlari izliyorum :))))))
  • JBL E100 HARMAN HK 3490 İLE DAHAMI VERİMLİ OLUR ACABA?
  • ULUDAG NET A70 SATTINMI? KARDEŞİM
  • Ve Sondan bir önce..Yeni sistemim B&w Naitulus Krell S-550i--Henüz B&w fotoraflarını çekemedim yer sorunu yüzünden yazlığa kurdum, sistemi satınca getircem artık ama klipsch-rf-7 & denon Poa 5000 sistem resimlerim..:)--
     Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi

• Hayirli olsun. Satacaginiz urunler neler acaba?

• hocam yukarıdaki resimde görülen Rf-7 & denon sistemimi satacağım. Sahibinden'e ilan verdim zaten. Sonrada yerlerine yazlıktaki Naitulus & Krell sistemimi kuracağım. Birde Teac UD-501 dac ile ilgili 70-80 saat ilk burn-in periyodundan sonra bir inceleme yazısı yazacağım bu dac hakkında. 5.6 mhz-384 bit DSD parçalar arıyorum nette. Elinde olan varsa özelden paylaşırsa çok sevinirim. Benim 10-15 gb flac arşivim oldu ama dsd x64- x128 parçam hiç yok. Sesi şimdiden çok merak ediyorum. Bakalım dsd Track'lar nasıl olacak flac'dan sonra.
     Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludagnet -- 7 Mayıs 2014; 17:22:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uludagnet

hocam yukarıdaki resimde görülen Rf-7 & denon sistemimi satacağım. Sahibinden'e ilan verdim zaten. Sonrada yerlerine yazlıktaki Naitulus & Krell sistemimi kuracağım. Birde Teac UD-501 dac siparişi verdim. İngiltere Ebay'den aldım. 70-80 saat ilk burn-in periyodundan sonra bir inceleme yazısı yazacağım bu dac hakkında. 5.6 mhz-384 bit DSD parçalar arıyorum nette. Elinde olan varsa özelden paylaşırsa çok sevinirim. Benim 10-15 gb flac arşivim oldu ama dsd x64- x128 parçam hiç yok. Sesi şimdiden çok merak ediyorum. Bakalım dsd Track'lar nasıl olacak flac'dan sonra.

Dsd albümler su an cok az piyasada ve aldığınız Dac standart bi Dac cok beklentinizi yukarıda tutmayın denemeniz için bir albüm paylasabilirim siZinle pm adres Verirseniz cd gönderirim bir adet

• Çok üst düzey bir dac olmadığını biliyorum ama Fiyat performans olarak beklentilerimi karşılayacak ölçüde bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. Matrix X-sabre- Yulong- mytek- oppo 105 gibi farklı marka dacları da araştırdım ama özellikle yurt dışı audiophile sitelerinde çok olumlu yorumlar var Teac ile ilgili. dual mono çift trodial trafolu- xlr balance çıkışlı oled ekranlı dsd format çalabilen... bu fiyata bence çok iyi bir ürün.
     Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi
     Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi

Teac ile İlgili inceleme yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_91542239/f_//tm.htm#91542239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludagnet -- 7 Mayıs 2014; 17:20:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uludagnet

Çok üst düzey bir dac olmadığını biliyorum ama Fiyat performans olarak beklentilerimi karşılayacak ölçüde bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. Matrix X-sabre- Yulong- mytek- oppo 105 gibi farklı marka dacları da araştırdım ama özellikle yurt dışı audiophile sitelerinde çok olumlu yorumlar var Teac ile ilgili. dual mono çift trodial trafolu- xlr balance çıkışlı oled ekranlı dsd format çalabilen... bu fiyata bence çok iyi bir ürün.
     Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi
     Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi Klipsch RF-7 için Anfi tavsiyesi

Hayırlı olsun deneyin bakalım

• Merhaba,

Bir sorum olacaktı, denon pma 1520 ae ile Klipsch rf-7 ii hoparlör uygun olur mu?

pma 1520 için 8 ohm 70w lık 2 hoparlör ile sürülebileceğini okudum özelliklerinde.
    rf-7 ise 8 ohm 240W lık bir hoparlörmüş.
    Forumda bir yerde hoparlörün gücünün anfinin maximum gücüne yakın seçilmesi gerektiğini, aksi durumda bunun hoparlöre zarar vereceğini okumuştum yani zayif anfi, güçlü hoparlöre zarar veriyormuş. bu doğru mu?

teşekkürler
  • alpaybaba A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz değerler arasında uçurum var, Rf kullanan arkadaşlarda cevaplar zaten ama oyle bir hop kullanacaksanız ona uygun anfi ile yola cıkmalısınız.

Yoksa alt seviye hop ile ona uygun anfi seçin, bütçe ne kadar, hangi parcalarla ilgileniyorsunuz onu belirtirseniz arkadaşlar yardımcı olur.

Zira o bahsettiğiniz hoparloru hakkıyla çalıştıracak anfi seceneği az. Ya o sevdadan vaz geçin yada bütçeyi açıp arkadaşların önerilerine kulak verin...

Not: Bahsettiğiniz zarar verme mevzu doğruluk payı olabilir.
  • ,
    Aslında durumumu şöyle anlatayım. Şuan elimde 5-6 ay önce aldığım bir pma 1520 anfim var. 2-3 aydır ise çok detaylı olmasa da bu anfi için hoparlör araştırıyorum. Hem bu forumda hem konu ile ilgili web sitelerinde rf-7 ile ilgili yapılan yorumlar beni bu hoparlöre yöneltti. Bütçem hoparlör için başlarda 5-6 bin tl civarındaydı ama rf-7 üzerine okuduklarım dolayısı ile 13 bine çıkmış durumda.

Not; Çevremde bu işlerle uğraşan kimse yok. Ayrıca Gidip test edebilecegim magaza da olmadığından Fikirleriniz ve görüşleriniz benim için önemli.

Teşekkürler

• alpaybaba A kullanıcısına yanıt
    Amfiniz RF7 hoparlörü sürer merak etmeyin Klipsch hoparlörlerin hasssasiyetleri yüksektir ama ne demişler davul bile dengi dengine RF deki potansiyelin %30 u anca çıkar... İlla klipsch alacağım diyorsanız bu modelin üstüne çıktığınız her hoparlöre yazık edersiniz.
    http://www.emavihifi.com/web_20117_1/product_tree_focus.aspx?category_id=916&product_id=6746

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RF7II icin 13bin tl mi?? bilmiyorum ama fiyat bende soru işareti. RF7 guclu ampli ister arpasindan mahrum etmeyin hayvani.
    PMA1520 ampli 100-120w diyen çoğu ampliden daha iyi surer. Denon, RF7 icin tatmin edici olur mu bilmiyorum.
    Zayif ampli guclu hoparlore zarar verir. tabi sartlar her zaman gecerli olmaz.

• S.Togay kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Öncelikle amfiniz sanırım pre-amfi. Yani power amfiye ihtiyaç. Eğer öyle ise; bir pre-amfi ile iyi çalışacak iki cihazı benim için yaparmısınız ve kaç paraya. Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.