Yamahanın üstündeki asıl sürücü amfi gibi geldi bana, 2700'le sürmezler bu kadar masraf yaptıktan sonra. Belki sadece surroundları.
gıcıklığına mı yapıyorsunuz kardeşim zaten hoparlör arayışı içerisindeyim yha para da birikmek bilmiyor...banka soyduracaksınız bana sonunda
ayrıca cihazlar sadece 2700 ile sürülüyor diğeri ise stereo amfi ( yanlış görmediysem )
quote:
Orjinalden alıntı: zart
gıcıklığına mı yapıyorsunuz kardeşim zaten hoparlör arayışı içerisindeyim yha para da birikmek bilmiyor...banka soyduracaksınız bana sonunda
ayrıca cihazlar sadece 2700 ile sürülüyor diğeri ise stereo amfi ( yanlış görmediysem )
Bi-amping diyorum zaten Zart.
Hiç olmasa frontları onun üzerinden sürmüştür preouttan. Ayrıca arkasını görmeden stereo amfi dememek lazım belki multichannel dir.
2700 yeter arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
vallahi çok hoş yaww.....adamın iştahını kabartır yani. sen ne yaptın magesuko sub olayını? klipschlerle devam etmeyimi düşünüyorsun?
Dostum subwoofer konusunda kararsızım. Hem alıp almama konusunda hemde alırsam ne almalıyım o konuda. Şu aşağıdaki resimdeki woofer dehşet görünüyo marka/modelini bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme