Klişe bir konu oldu ama hepsiburada.com'dan SÜPER hızlı gönderi yazıyor diye LG-LB670V 47 inç Televizyon almaya çalışıyorum.
Böyle bir durumda aşırı tecrübesiz olduğum için size sormak istedim. Ben TV yi cuma günü sipariş ettim. Pazartesi kargolanır ve o hafta elimde olur sanıyordum. Pazartesi oldu ben aldıktan sonra 2.399 lira oldu TV nin fiyatı , Salı günü de GEÇİÇİ OLARAK TEMİN EDİLEMEMEKTEDİR yazıyordu .
Adamlar stokta olmayan ürünün parasını benden aldılar. Telefonla arıyorum ürün ne zaman tedarik edilecek diye soruyorum net bilgi vermiyorlar.
Hepsiburada müşteri hizmetleri 1-2 hafta içinde sonuçlanır diyorlar. Sizin başınıza da geldi mi ? Benim korkum afedersiniz aptal gibi bekletilip ürünü temin edemiyoruz demelerinden dolayı. Yoksa iptal ederim de paramı da geç verir böyle bir site . Peşin almıştım birde... 300 liralık hediyelerine aldandım aldım.
Sistemden onlara mesaj attım çocuk susturur gibi 50 liralık çek vermişler onu da ayın 9 una kadar bekletecem.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme