Şimdi Ara

klşjkş.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crtasus -- 12 Şubat 2013; 21:45:08 >

• düşme derken kaç fps lere düştüğü oluyor? önerilerm, en son driverlerı kur, kart ısılarını sürekli kontrol et, cpu ısılarını kontrol et ve mutlaka cpu fanını kontrol et, bunlar normal ise temiz bir Windovs kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

düşme derken kaç fps lere düştüğü oluyor? önerilerm, en son driverlerı kur, kart ısılarını sürekli kontrol et, cpu ısılarını kontrol et ve mutlaka cpu fanını kontrol et, bunlar normal ise temiz bir Windovs kur.

Herşey kontrol altında zaten sıcaklık işlemci vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: crtasus

quote:

düşme derken kaç fps lere düştüğü oluyor? önerilerm, en son driverlerı kur, kart ısılarını sürekli kontrol et, cpu ısılarını kontrol et ve mutlaka cpu fanını kontrol et, bunlar normal ise temiz bir Windovs kur.

En düşük ayarlarda mesela aldığın fps nedir?
  • quote:

merhaba arkadaşlar metro 2033 oyununu sorunsuz oynarken prototype2'de fps düşüklüğü oluyor.çözünürlüğü düşürüp ayarları kıstıgım halde düzelmedi.

sistem

amd fx 4100 işlemci

4gb ddr3 ram

sapphire hd 6790 ekran kartı(güncel)

windows 7 home basıc 64 bit

oyun icin cikmis patch falan varsa yukleyip deneme yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka oyun deneyin basit oyunlardada kasıyormu yada fps de anormal dusuklukler varmı mesela?
  • Sorun bilgisayarda değil. Prototype 2 çok sorunlu bir oyun ve internette ararsan aynı problemi yaşayan birsürü insan var.
  • başka oyun dene bence bu oyun madem sıkıntılı ? bf3 gibi bişey dene egerkı şaçma sapan yerlerde fps düşerse ozaman sıkıntın vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crtasus -- 18 Temmuz 2015; 2:20:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

merhaba arkadaşlar metro 2033 oyununu sorunsuz oynarken prototype2'de fps düşüklüğü oluyor.çözünürlüğü düşürüp ayarları kıstıgım halde düzelmedi.

sistem

amd fx 4100 işlemci

4gb ddr3 ram

sapphire hd 6790 ekran kartı(güncel)

windows 7 home basıc 64 bit

oyun icin cikmis patch falan varsa yukleyip deneme yapabilirsiniz

gamecopyword 'ten bişeyler indirip oyunun kurulu oldugu bölgeye attım yine aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

quote:

adaşım oyun'daki fps hangi ayara alırsam alayım hep 20-25 arası

Oyunda sıkıntı olabilir,diğer arkadaşların dediği gibi güncel oyunlarda crysis2,bf3 tarzı oyunlarda dene

• quote:

başka oyun deneyin basit oyunlardada kasıyormu yada fps de anormal dusuklukler varmı mesela?

hocam pes 2013'te,metro 2033'te,batman arkham city'de takılma yok akıcı bi biçimde oynuyorum.
  • İlk olarak 32 bit kurmanı öneririm faydası olur mu olmaz mı kurduktan sonra öğrenebilirsin fakat bu sistem için 32 bit yeterli.Bu sistemden aldığım verimi de etkileyecektir.
    Oyunda genel anlamda sıkıntı olabilir fakat sen bu sıkıntıyı en düşük seviyeye indirmek için FPS düşürücü programları deneyerek en kullanışlı olanı ile devam edebilirsin..

• kardeş oyun stabil değil bende de aynı şey olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

İlk olarak 32 bit kurmanı öneririm faydası olur mu olmaz mı kurduktan sonra öğrenebilirsin fakat bu sistem için 32 bit yeterli.Bu sistemden aldığım verimi de etkileyecektir.
    Oyunda genel anlamda sıkıntı olabilir fakat sen bu sıkıntıyı en düşük seviyeye indirmek için FPS düşürücü programları deneyerek en kullanışlı olanı ile devam edebilirsin..

dostum sistemi çok düşük değil ki ram işlemci çok üst düzey ve bu zamandaki oyunlar için fazlasıyla yeterli 64biti çok rahat götürür bu bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

İlk olarak 32 bit kurmanı öneririm faydası olur mu olmaz mı kurduktan sonra öğrenebilirsin fakat bu sistem için 32 bit yeterli.Bu sistemden aldığım verimi de etkileyecektir.

dostum sistemi çok düşük değil ki ram işlemci çok üst düzey ve bu zamandaki oyunlar için fazlasıyla yeterli 64biti çok rahat götürür bu bilgisayar

Benim 32 Bit kur dememin nedeni sistem ile alakalı değil 64 bitte sorun çıkarıyo olabilir oyun diye 32 bitte daha sağlıklı verim alabileceğini düşündüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

Benim 32 Bit kur dememin nedeni sistem ile alakalı değil 64 bitte sorun çıkarıyo olabilir oyun diye 32 bitte daha sağlıklı verim alabileceğini düşündüm.

anladım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.