Şimdi Ara

KM 900 Arena Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arena için m-toy un yazılımlarını bulmak mümkün mü? aslında m-toy olmasına da gerek yok hareket sensörlü oyunlar olması kafi :)

Netten binbir zorlukla bulduğum m-toy diye geçen dosyaların formatı .swf yani flash dosyaları. Bunları telefona atmaya çekindim açıkcası. Ayrıca atsam da nasıl çalıştıracağım konusunda bi fikrim yok. Bu konuda tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Diğer java oyunlar çok vasat olduğu için böyle bi arayışa ihtiyaç duydum. Ama sizin bildiğiniz gerçekten iyi oyunlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Kendi soruma kendim cevap vereyim:

Uzun araştırmalar sonucu m-toy tarzında olmasa da iş yapacak oyunlara ulaştım aralarından benim en çok hoşuma gidenlerini aşağıdaki rapid linkte veriyorum, LG arena'cılar buyrun

1.Asphalt4.jar
    2.BallBall-fullscreen.jar
    3.Bejeweled Twist SE P1i.jar
    4.BlockBreaker3.jar
    5.Chocho Frenzy.jar
    Chronicles of Narnia 3.jar
    6.doodlejump_motion.jar
    7.EA.Mobile.Risk.240x320.v1.11.1.S60v3.J2ME.Retail-BiNPDA.jar
    8.EDGE_LG_KM900.jar
    9.FamilyGuyUncensored.jar
    10.FishingOffTheHook.jar
    11.flightcontrol 240x400..jar
    12. flubu.jar
    13.PacMan.jar
    14.ParachutePanic.jar
    15.Sobo.jar
    16.towerbloxx_8d4nsqcu.jar
    17.Zombie Infection 2.jar

http://rapidshare.com/files/439351963/Se__me_Oyunlar.rar

.swf yani flash oyunlara gelince; bu konuyla ilgili çeşitli kaynaklar var ama verimli şekilde çalışmıyor oyunlar anladığım kadarıyla. Çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeremT -- 26 Aralık 2010; 18:08:29 >

• ben secretıma swf oyunlar bulmustum ffakat tam analmıyla calısmıo hepsı bıldıgım kadarıyla swf sınırı 250 kb arenada ne kadardır bılımorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 26 Aralık 2010; 20:55:01 >
  • Arena'da 500 kb. Bulduğum shockwave oyunların boyutları da 250 kb tan düşük zaten. ama yine de çalıştıramadım.

Oyunlar da bunlar (bulduğum sitede m-toy games olarak geçiyordu ama çalıştıramadığım için emin değilim)

dart.swf
    fishing.swf
    hammer.swf
    homerun.swf
    magicball.swf
    maze.swf
    Menu.swf
    mtoy_ui.swf
    Roulette.swf
    theme_dart.swf
    theme_magicball.swf
    theme_maze.swf

Buyrun bu da link:

http://rapidshare.com/files/439389465/FlashGamePlayer.rar

Belki birileri çalıştırmayı başarır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.