Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

km sahtekarlığı!!! 34 TH 6764 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samet denen canlı gibi İstanbuldayım ve sa.coma sık sık da ilan veriyorum yolum kesişsin istemem uzakta bir arkadaş "sizi tenzih ederim ama km düşüren vb çok namussuz var yedikleri haram para nasip olmasın" türü bir mesaj atsa ne der acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu devamlı güncel tutulmali, eminim internet üzerinden araç araştıranlar vardır.Böyle araçları görmeye gidenler buraya araç hakkında bilgiler yazsın.İlan linkinide versin ki o araca bakmayı düşünenler uğraşmasin. Marka ve Modellere göre ayrı ayrı konu da açılabilir.Yaralı konu olur.

• ESKİ İLAN NO:http://www.sahibinden.c...ooper-s-134811158/detay

eski ilanı kaldırmışlardı bu seferde başkasının isminden yeniden ilanı yayınlamışlar alıcıların bilgisine:)

YENİ İLAN NO:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-red-cooper-s-140851832/detay

• şikayet ettim ilanı fakat suan ufuk korkmaz adına satılık satıldı ve tekrar satılıyo galibaa
  • umitece06. U kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. daha satamamışlar, şikayetden sonra sadece ilanı satan satıcı ismini değiştirmişler
  • Böyle araçları burada bildirin. Üşenmem hepsini şikayet ederim. Bir yakınının veya kendisinin başına gelen bilir. Bu sahtekarlarla savaşmak kökünü kurutmak lazım.
  • Sirf bu olaylar yuzunden 2.elden soguyor insan

• bunlar için ayrı bir konu açılmalı forumda. sahtekarlık yapan şahısların isimleri, araçların plakaları vss. yazılmalı.
  • 5664 bitti artık
  • en garantisi sigortacı tanıdık.

• bugün bir aracın şasi numarasını aldım galericiden telefonda ve sorguladım. bayağı da çıktı hasarları. zaten araba ucuzdu, neymiş bir bakayım demiştim. şasi numarası ile sorgulandığında sıkıntı olmuyor 5664'te. tabi telefonda başka bir arabanın şasi numarasını verenler bile vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.