Ana kaynak aşağıdaki forumdaki konudur. s1ave77 nicki kişinin yapmış olduğu bir programdır. İndirmek için forum üyelik istemektedir. |
KMSpico ZARARLARI NELERDİR (2. sayfa)
-
-
Hocam verdiğiniz konuda bir sürü link var. Hangisini indireceğiz?quote:
Orijinalden alıntı: MRT_Ana kaynak aşağıdaki forumdaki konudur. s1ave77 nicki kişinin yapmış olduğu bir programdır.
İndirmek için forum üyelik istemektedir.
-
MIRROR1 Download: linkindeki dosyayı indirebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_MIRROR1 Download: linkindeki dosyayı indirebilirsin
Kaspersky HackTool.Win32.HackKMS.f şeklinde uyarı verip siliyor.
-
False pozitif bir uyarıdır virus programını kapatıp kullanabilirsiniz.
-
YALNIZ ABI BU WINDOWS 7 PROFESYONEL ICIN DEGIL OYLE DEGIL MI? SADECE WINDOWS 10 AKTIVE EDILEBILIYOR.
-
Evet bu sadece Win 10 içindir.
Win 7 için Windows 7 Loader kullanabilirsin.
-
TAMAM ABI ANCAK WINDOWS 7 LOADER IN DA VIRUSSUZ TEMIZ INDIREBILECEGIM BIR YER VAR MIDIR? GOOGLE DAN ARATIP CIKANLARIN HEPSI VIRUSLU.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Ocak 2021; 13:39:35 > -
COK SAGOL ABI INDIRDIM YUKLUYORUM. ISALLAH GUVENLIDIR.
-
Ben kmspico kullanmıştım sonra kaldırmıştım ve sonra Kaspersky kurup taratmistim birşey çıkmamıştı. Bence birazda indirdiğimiz yer ile alakalı diye düşünüyorum. Kaspersky bile bende lisanslı yani o derece diyebilirim. 😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Møntana -- 16 Ocak 2021; 15:51:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_Ana kaynak aşağıdaki forumdaki konudur. s1ave77 nicki kişinin yapmış olduğu bir programdır.
İndirmek için forum üyelik istemektedir.
selam hocam, burada hangisini seçmeliyim?
https://i.ibb.co/X36gZnD/hwidgen2.png
aiowares sitesine üye oldum ama linkleri görmek için 20 mesaj atmak gerekiyormuş.
-
HWID olanı seçmen gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_HWID olanı seçmen gerekiyor.
teşekkürler.
-
-
calısıyorsa devam et sorun yok
-
Güvenilir olduğu söylenemez ama millet kullanıyor 😁. -
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_
HWID GEN ile google da aratırsan bulabilirsin.hwid gen kaldırmanın bir yolu yok mu her format attığımda etkinleşiyor ben etkinleşmesin istiyorum sıfır ilk aldığım gibi olsun pc istiyorum sonra kendi orj windows keyimi kullanıcam
-
Kmspico, kendi güvenlik kök sertifikalarını işletim sistemine ekler. Arkadaşlarında dediği gibi bilgisayarı kmsserverine çevirir ve aktivasyon yapar. Bu aktivasyonu yaparken sunucu doğrulamasının başarılı olması için kendi sertifikalarını yüklüyor. Güvenlik sertifikaları ile oynaması bir güvenlik açığı oluşturabilir.
-
Üye oldum ama linkler gizli. Bir arkadaş 20 msj yazman gerek demiş ama msj da yazdırmıyor.
İki sorum daha var. Ben de daha once kms yüklü onu kaldırmadan buna geçebilir miyim? Bir de bu office icin de gerekli seyleri yapiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 29 Haziran 2021; 9:27:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X