Ben daha önceden silkroad oynuyodum sıktı knighta başlicam yardım lütfen sorularım olacak cevaplarsabız sevinirim. SORULAR 1- hangi serverde başlıyım 2- ırkım ne olsun 3- warriormu roguemi wizarmı yoksa stormmu olıyım 4- birlikte takılacağım arkadaşlar varmı 5- nasıl satış yeri açıcam 6- hangi büyüye veriyim 7- hayvan varmı bu oyunda Cevaplarınızı bekliyorum
aklın var sa başlama cook cidiyim ve sunuda yaz yasını fln onunde daha sınavların var belki varya bırak oyunlarııııı
Kardeş gerçekten başlama,diyorum ama madem soru sordun
1-Eğer en iyi olmak istiyorsan Logos daha yeni açıldı,orada başla 2-Irk valla karus ol derim 3-Mage ol genelde ilk başlarken herkes mage oluyor. 4-onu bilemicem:) 5-oyundayken h'ye basıp açılan yerde trade'e tıklayıp altta merchant butonuna basınca eşya koyma bölümü gelir sen eşyanı o boşluğa koyup fiyatını belirlersin 6-Çabuk kasmak istiyorsan Lr'ye ver yani lighting,apos'a deru'ya alırlar seni,45 olunca ice yani Glacier'e dönersin harpy partylerinde harpyleri yavaşlatırsın(gerçi logosta dönüyolarmı bi fikrim yok) 7-Biz onlara hayvan demiyozVar tabiki:) onları öldürünce exp geliyor,ölüncede exp gidiyor
yardımcı olmuşumdur umarım
Ama yol yakınken başlama;) bu oyunu yapanlar sadece para için yapıyor..
başlama sakın
sakın derim !
quote:
Orjinalden alıntı: M1croStyle
quote:
Orjinalden alıntı: Michelangelo.
quote:
Orjinalden alıntı: Sakurain
Sağolun arkadaşlar başlamamamı öneriyorsunuz bir çoğunuz ama merak olsun diye başlicam sağolun silkroadda yardım lazım olursa sorablirisiniz
merak için başlıcaksın ama bunu silkroad sanma..! bırakamazsın sen bilirsin ama , biz seni uyardık ,