aklınızı başınıza alın yerinde ve zmanında işler yapın hayatınızı düzene koyun. oyun zamanı oyun ders zamanı ders iş zamanı iş yapın. ilerde çok pişman olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: 332233ufo
ben de ko oynuyomn ama benım gibi oyna
sadece hafta sonları ve tatillerde hafta ici de sadece 1 gun karnede hic zayıf fewlan da yok bu arada ben de cok gıcık oluyom fuzuli baki asık veysel turk halk edebiyatı divan siirleri ıyyyyyyyy
evet en iyisi bu
benimde lise 1 ama 1 zayıf war o da bioloji yaktı beni biolaji 2 gelse bende teşşekkür alıyordum. dewamsızlıkda 2 gün sadece o da hastaydım sadece
quote:
Orjinalden alıntı: Freddy Croogher31
bnm dersler fena diil 5-6 tane 1 var ama devamsızlık çok oluyor dün devamsızlık kaadı geldi eve 17 gün
azmıs benim dvmsızlık 33 gün
c&b yüzünden banladımn borc olmamasına ragmen giden itemlerim +7 shard +6 dark vane kekuri ring lycon pandant oh be kurtuldum bu ne ya elimde shard oldu da ne oldu bi işe mi yaradı bana ne kazandırdı aksine birçok şeyde kaybettirdi carınız ancak banlanırsan o zaman bu oyudnban kurtulursunu...
sorun yok arkadaşım bırak tamamiyle bu sene belki geçemezsin seneye geçersin.(geçersin ama bayağı bir azimle çalışman lazım)
BU İLLET OYUN BIRAKILCAK ŞEY OLSA KİMSE OYNAMAZ.........
9 zayıf bu biraz fazla direk bırak bence sil hatta interneti kapattır internette kasıyosan yanına para alma yani bana fln yok mu senin
quote:
Orjinalden alıntı: Freddy Croogher31
bnm dersler fena diil 5-6 tane 1 var ama devamsızlık çok oluyor dün devamsızlık kaadı geldi eve 17 gün
maşallah sınıf birincisi misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme