knklar lufersonda yada el moraddaki canavarların haritası lazım bana yardıcı olmak isteyen var mı?saolun
quote:Orjinalden alıntı: LorD VoldemorD knklar lufersonda yada el moraddaki canavarların haritası lazım bana yardıcı olmak isteyen var mı?saolun m ye bas (oyundayken ama)
Arkadaş haritayı deil CANAVARLARIN YERLERİNİ GÖSTEREN haritadan bahsedio quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: LorD VoldemorD knklar lufersonda yada el moraddaki canavarların haritası lazım bana yardıcı olmak isteyen var mı?saolun m ye bas (oyundayken ama)
quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: LorD VoldemorD knklar lufersonda yada el moraddaki canavarların haritası lazım bana yardıcı olmak isteyen var mı?saolun m ye bas (oyundayken ama) knk ben canavar haritası istiyom bu sadece harita daldamı geçiyonnn
kanka valla canavarları bilmem ama boss haritaları 1 hafta önce verilmişti biraz araştır bulursun belkii canavarları bilmiyosan niye oynuyosun be kanka yol yakınken dön hiç başlamaaaaaa