Şimdi Ara

knight charına poke charı weriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt wericem knight charı 55 -60 arası olsun yeter

hee unutmadan pokemon charının nickini werim

knightsan99

• benim knight charı 55 60 lwl olsa değişirim de. Beninki daha düşük kasmam gerekiyo adamı.
  • kac lvl seninki ben çıkyıom 30 dk sonra gelirim bakarım offerlara hadi byy
  • daha 4 lwl daha ezik yeni açtım.bizim arkadaşa verdim şifreyi o bana 2 hafta sonra filan 44 veya 30 lwl civarı olur dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor_V@l@r -- 1 Ekim 2007; 15:14:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: angmar55

daha 4 lwl daha ezik yeni açtım.bizim arkadaşa verdim şifreyi o bana 2 hafta sonra filan 44 veya 30 lwl civarı olur dedi.

oha 2 günde 40 yapıyoz ztn
  • Merhaba Msn ver knka verem char 67 lwl asas Edanada KARUS warlord_dracula524@hotmail.com
  • bywarl0rd 15 dakkam war yatıcam ben bi konusak öğlen hallederik msn ekliyom
  • aga ya benim 48 lwl war rogue ama walla msn hatırlamıom kuran carpsın... istersen id ve şifre werem aga walla bilmiom bak mailini..
  • up! muhammed wer bilgileri hangi serverde oldugunu söle ama pmden oke bakim adrese
  • up

quote:

oha 2 günde 44 fln yapıyoz zaten

2 hafta sonra ise hmmm ben 2 haftada 1 level kasamıyomki:D:D yani charatere level atlatamıyorum harpy lerde fln ii atlarmıs dediler benim 42 lvl wardı bişeyi kesemiodum rahat ii bi charater arıyom şimdii lütfeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitefight_cik -- 2 Ekim 2007; 15:48:58 >
  • 51 war olurmu 50 51 mi neydi
  • ben veririm..birtane 59 manneste bir tanede 60 nowası ve masterı açık mage vercem oda manneste..ilgilenirsen ms adresim mc849@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.