Şimdi Ara

knight charına poke charı weriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt wericem knight charı 55 -60 arası olsun yeter

hee unutmadan pokemon charının nickini werim

knightsan99

• benim knight charı 55 60 lwl olsa değişirim de. Beninki daha düşük kasmam gerekiyo adamı.
  • kac lvl seninki ben çıkyıom 30 dk sonra gelirim bakarım offerlara hadi byy
  • daha 4 lwl daha ezik yeni açtım.bizim arkadaşa verdim şifreyi o bana 2 hafta sonra filan 44 veya 30 lwl civarı olur dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor_V@l@r -- 1 Ekim 2007; 15:14:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: angmar55

daha 4 lwl daha ezik yeni açtım.bizim arkadaşa verdim şifreyi o bana 2 hafta sonra filan 44 veya 30 lwl civarı olur dedi.

oha 2 günde 40 yapıyoz ztn
  • Merhaba Msn ver knka verem char 67 lwl asas Edanada KARUS warlord_dracula524@hotmail.com
  • bywarl0rd 15 dakkam war yatıcam ben bi konusak öğlen hallederik msn ekliyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aga ya benim 48 lwl war rogue ama walla msn hatırlamıom kuran carpsın... istersen id ve şifre werem aga walla bilmiom bak mailini..
  • up! muhammed wer bilgileri hangi serverde oldugunu söle ama pmden oke bakim adrese
  • up

quote:

oha 2 günde 44 fln yapıyoz zaten

2 hafta sonra ise hmmm ben 2 haftada 1 level kasamıyomki:D:D yani charatere level atlatamıyorum harpy lerde fln ii atlarmıs dediler benim 42 lvl wardı bişeyi kesemiodum rahat ii bi charater arıyom şimdii lütfeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitefight_cik -- 2 Ekim 2007; 15:48:58 >
  • 51 war olurmu 50 51 mi neydi
  • ben veririm..birtane 59 manneste bir tanede 60 nowası ve masterı açık mage vercem oda manneste..ilgilenirsen ms adresim mc849@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.