Eğer oynarken eşşekle su ilişkisini kurmazsanız aslında hiçbir işinize engel olmaz bence.(Kendimden biliyorum)
Alıntıları Göster
NoRmaL Saati gunluk 3 SaaT tabiki isi gucu olmayanlar icin
dünyanın en bağımlılık yapan oyunu gibi bişey ders calısırken bile aklına knight online geliyor bi lvl 70 olsam nasıl item bulurum npc ye trade atsam bana item verirmi su raptorlu adamdan istesem bana raptorunu veririmi veya chitin verirmi
quote:
Orijinalden alıntı: mmcg
La geçen e-cafe ye gittm kaptırmışım kendimi bi baktık kimse kalmamış kafede ananı satim! saat 11 olmuş taban dooru eve!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mmcg
La geçen e-cafe ye gittm kaptırmışım kendimi bi baktık kimse kalmamış kafede ananı satim! saat 11 olmuş taban dooru eve!
aynısı banada oldu knight ye çok balanmıcanız arkdaslar ben bi kere 1 saat gircektim o 3.5 saat olmus.Kendinizi knight den rahatça ayırmayı bilin nyok sa alarm kurun
quote:
Orijinalden alıntı: scream_boy
quote:
Orjinalden alıntı: mmcg
aynısı banada oldu knight ye çok balanmıcanız arkdaslar ben bi kere 1 saat gircektim o 3.5 saat olmus.Kendinizi knight den rahatça ayırmayı bilin nyok sa alarm kurun
Alıntıları Göster
ben basladım mı bırakamıyom................uykum gelıoy anca bi de dısarı cagırırsa arkadaslar ..................
quote:
Orijinalden alıntı: CoWbOy87
ben basladım mı bırakamıyom................uykum gelıoy anca bi de dısarı cagırırsa arkadaslar ..................
Alıntıları Göster
62 ye Kadar Gece Gündüz Sonra Günde 1-2 Saat Cz Boss Pazar Olcak (:
quote:
Orijinalden alıntı: LaughingOfLoud
62 ye Kadar Gece Gündüz Sonra Günde 1-2 Saat Cz Boss Pazar Olcak (:
Alıntıları Göster
2-3 saat oynarsan kimseye zarar gelmez
doğrusunu solemek gerekırse bagımlılık sart!!
quote:
Orijinalden alıntı: _sh3mpatyK
doğrusunu solemek gerekırse bagımlılık sart!!
ben evde oynuyorum ve sonunda aklımdan attım arkadaslar artık bir ara pek çekici gelmemeye basladı bende sonunda bıraktım bırakınca yeni şeyler keşfettim (kızlar felan)yani şuan çokkkk memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: Achteruit
ben evde oynuyorum ve sonunda aklımdan attım arkadaslar artık bir ara pek çekici gelmemeye basladı bende sonunda bıraktım bırakınca yeni şeyler keşfettim (kızlar felan)yani şuan çokkkk memnunum
Alıntıları Göster
oyundan tam anlamıyla zevk alman için en az günde 5 saat :D
quote:
Orijinalden alıntı: KiSSoFTHeDeaD
insan kaptirdigin da basindan kalkamiyo kendimden biliyom.. Koxp partydeydik saat 8 de bi oturdum pc nin basina kalkma saatim 6 yı buldu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KiSSoFTHeDeaD
insan kaptirdigin da basindan kalkamiyo kendimden biliyom.. Koxp partydeydik saat 8 de bi oturdum pc nin basina kalkma saatim 6 yı buldu
belli oluyor zaten nasıl 68 e kastığın sen bu kospu kullanırsan 70 olduğunda tadını çıkaramadan banlanırsın ki işallah umarım öyle olur:::...AMİN...:::
quote:
Orijinalden alıntı: uguripek
quote:
Orjinalden alıntı: KiSSoFTHeDeaD
belli oluyor zaten nasıl 68 e kastığın sen bu kospu kullanırsan 70 olduğunda tadını çıkaramadan banlanırsın ki işallah umarım öyle olur:::...AMİN...:::
Alıntıları Göster
Ya napsam bilmiom ki kendimi kızlara mı versem
quote:
Orijinalden alıntı: mmcg
Ya napsam bilmiom ki kendimi kızlara mı versem
Alıntıları Göster
bişi sorcam aynı seydan 60 bintane kesince fln anca bi lvl atlıosun yüksek lvl larda bence cok sıkıcı we zaman kaybı bi oyun