Şimdi Ara

.::KNIGHT ÇOK KÖTÜ BİŞEY!::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatımıza nebilim sosyal yaşantımıza fela n zarar verio diyolar sizce??
    Yorumları bekliyorum.

• oynamasını bilen için sorun değil bence

ideal oyun süresi 1 saat knight için

tabi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

oynamasını bilen için sorun değil bence

ideal oyun süresi 1 saat knight için

tabi bence
    evt insan kendini kaptırdıgı zaman cok kötü oluyo
    onun için gönde enfazla 2 saat oynamanızı tafsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_leee

evt insan kendini kaptırdıgı zaman cok kötü oluyo
    onun için gönde enfazla 2 saat oynamanızı tafsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    La geçen e-cafe ye gittm kaptırmışım kendimi bi baktık kimse kalmamış kafede ananı satim! saat 11 olmuş taban dooru eve!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmcg

La geçen e-cafe ye gittm kaptırmışım kendimi bi baktık kimse kalmamış kafede ananı satim! saat 11 olmuş taban dooru eve!

Alıntıları Göster
    insan kaptirdigin da basindan kalkamiyo kendimden biliyom.. Koxp partydeydik saat 8 de bi oturdum pc nin basina kalkma saatim 6 yı buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiSSoFTHeDeaD

insan kaptirdigin da basindan kalkamiyo kendimden biliyom.. Koxp partydeydik saat 8 de bi oturdum pc nin basina kalkma saatim 6 yı buldu

Alıntıları Göster
    kaptırırsan öle gidio..
    hele ewdeysen uyumuosun(kendimden biliorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverPriest

kaptırırsan öle gidio..
    hele ewdeysen uyumuosun(kendimden biliorum )

Alıntıları Göster
    Eğer oynarken eşşekle su ilişkisini kurmazsanız aslında hiçbir işinize engel olmaz bence.(Kendimden biliyorum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: woldemord

Eğer oynarken eşşekle su ilişkisini kurmazsanız aslında hiçbir işinize engel olmaz bence.(Kendimden biliyorum)

Alıntıları Göster
    NoRmaL Saati gunluk 3 SaaT tabiki isi gucu olmayanlar icin

• dünyanın en bağımlılık yapan oyunu gibi bişey ders calısırken bile aklına knight online geliyor bi lvl 70 olsam nasıl item bulurum npc ye trade atsam bana item verirmi su raptorlu adamdan istesem bana raptorunu veririmi veya chitin verirmi
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mmcg

aynısı banada oldu knight ye çok balanmıcanız arkdaslar ben bi kere 1 saat gircektim o 3.5 saat olmus.Kendinizi knight den rahatça ayırmayı bilin nyok sa alarm kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: scream_boy

quote:

Orjinalden alıntı: mmcg

aynısı banada oldu knight ye çok balanmıcanız arkdaslar ben bi kere 1 saat gircektim o 3.5 saat olmus.Kendinizi knight den rahatça ayırmayı bilin nyok sa alarm kurun

Alıntıları Göster
    ben basladım mı bırakamıyom................uykum gelıoy anca bi de dısarı cagırırsa arkadaslar ..................

• quote:

Orijinalden alıntı: CoWbOy87

ben basladım mı bırakamıyom................uykum gelıoy anca bi de dısarı cagırırsa arkadaslar ..................

Alıntıları Göster
    62 ye Kadar Gece Gündüz Sonra Günde 1-2 Saat Cz Boss Pazar Olcak (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaughingOfLoud

62 ye Kadar Gece Gündüz Sonra Günde 1-2 Saat Cz Boss Pazar Olcak (:

Alıntıları Göster
    2-3 saat oynarsan kimseye zarar gelmez
  • doğrusunu solemek gerekırse bagımlılık sart!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sh3mpatyK

doğrusunu solemek gerekırse bagımlılık sart!!
    ben evde oynuyorum ve sonunda aklımdan attım arkadaslar artık bir ara pek çekici gelmemeye basladı bende sonunda bıraktım bırakınca yeni şeyler keşfettim (kızlar felan)yani şuan çokkkk memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

ben evde oynuyorum ve sonunda aklımdan attım arkadaslar artık bir ara pek çekici gelmemeye basladı bende sonunda bıraktım bırakınca yeni şeyler keşfettim (kızlar felan)yani şuan çokkkk memnunum

Alıntıları Göster
    oyundan tam anlamıyla zevk alman için en az günde 5 saat :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiSSoFTHeDeaD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KiSSoFTHeDeaD

belli oluyor zaten nasıl 68 e kastığın sen bu kospu kullanırsan 70 olduğunda tadını çıkaramadan banlanırsın ki işallah umarım öyle olur:::...AMİN...:::

• quote:

Orijinalden alıntı: uguripek

quote:

Orjinalden alıntı: KiSSoFTHeDeaD

belli oluyor zaten nasıl 68 e kastığın sen bu kospu kullanırsan 70 olduğunda tadını çıkaramadan banlanırsın ki işallah umarım öyle olur:::...AMİN...:::

Alıntıları Göster
    Ya napsam bilmiom ki kendimi kızlara mı versem

• quote:

Ya napsam bilmiom ki kendimi kızlara mı versem

Alıntıları Göster
    bişi sorcam aynı seydan 60 bintane kesince fln anca bi lvl atlıosun yüksek lvl larda bence cok sıkıcı we zaman kaybı bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A2550B57

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

eet herkes biliyo ama bırakamıyo işte

+1907
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.