Şimdi Ara

knight'da bayan olmak... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • item fln istisoan istemediğin akdar var böle gereksiz topic açma.anlamışsındır artık
  • SÜPER ABİN KAC LEVEL BU ARADA HANGİ SERVER DASIN
  • güzel iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazura

item fln istisoan istemediğin akdar var böle gereksiz topic açma.anlamışsındır artık

ben sana item veriyim ihtiyacın varsa.

• Yazı çok gzl çokda komigime gitti
  • ben sana item veriyim ihtiyacın varsa
    SENI CLANINLA BİRLİKTE SATIN ALIRIM KUSRA BAKMA
  • gerçekten süperinız haımefendi :D
  • Bence gülünücek bşi yok Türkiyeden başka yerde karşılaşamayız böle şeye çok rezil yapılan şeyler geçen gün kız arkadaşım yanımdaydı oynarken privateden allye kadar herşey blok lu gezdim hadi küfür edinde halka açık yerde etmeyin
  • walla benim tanıdığım bikaç kız var biri clanıma geldi malesef muhabbet edemedik üzülerek sölüorum bizim tayfanın azı bozuktur biras nese şimdi alıştılar bence bayanlar oynarsa her yerde olduğu gibi oyunada kadın eli değmiş gibi olur bence sen aldırma sonuna kadar destekliyorum bebelerle muhabbet etme hepsi öle ama gerçekten süper insanlarla tanıştım kanka oldum bu oyunda gerçek hayattan pek farkı olduğunu söleyemem

• Ben hala şu kutudan kafa çıktı olayını anlayamadım.
  • çok güldün ya ama doğru kadın olması zor bişey ben knight ta mesela küfür etmeden duramam :D yani tabiki öbür taraftaki adam küfürü başlatırsa 24 küfür ederim ben ona sonra PM yi kaptıyorlar hep :DDD
  • gerçekten çok güsel olmuş
  • edenada takıldıgım [muhattap oldugum] priestlerin %90 ı bayan bana cok normaL gelio artık.
  • 3hll sana bişey demiyorum kardeş, bu oyunu USKOda oynayıpta oyundaki Türklerden RAHATSIZ/Şikayetçi olmayacak bir bayan düşünemiyorum...

Bu arada ekteki dosya sana armağanım. Kurtların Vahşi doğadaki doğal cinsel alışkanlılarına bir örnek. Sen anlarsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 14 Haziran 2006; 21:51:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

Bizim clanda bir ara 4 bayana kadar ulaşmıştı sayı.
    Zaten clanda küfür vb olaylar zaten yok ama bayanlarında olmasıyla gerçekten muhteşem sohbetler olurdu.
    Özledim o günleri O_o
    Yattığın zaman anında gelirdi nerde olursa olsun gelir seni kaldırırdı.
    BUff/heal işlerini mükemmel yapıyorlar.
    Kısacası biz sizleri seviyoruz ve olmanızıda istiyoruz
    Ne sizinle nede sizsiz oluyor

bizim clanın yarısı bayan we 0 küfür herkesin kulladığı şey wardır a. diye başlar oda yok ya süper.

• hüşşş yawsamayın la gıza:P
  • ARTIK BAYANLARDA OYNUO BU OYUNU KABUL EDİN BENDE BAYANIM KİMSEDEN NE YARDIM İSTİYORUM NE DE BİŞEY KENDİ BAŞIMIZA DA BAZI ŞEYLERİ BAŞARABİLİYORUZ ARKADAŞLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: dersu_senus

...gene eslanttayım adamın birine ne çıktı dedim? baş çıktı dedi.iyi saol dedim.gene düşünüyom ulan 54 lvl im baş diye bişey duymadım ne ki acaba diye ezik ezik dolaşıyorum ki abim online mış ona sordum (iyi ki başkasına sormadım: )
    ben:abi baş ne?
    abim:ne ne?
    ben:geçen birine baş çıkmışta kutudan o ne diyom..
    abim:hahahahahahahahahahahahah ......(ve böylece abimle aramızda utanma diye bişey kalmadı)

suan gulmekten yerlere yatıorum

• daha yeni gördüm başlığı üst komuşum lwl 70 bayan areste Gilen diye charı var aynı gün başladık ben daha 60
  • ÇOKKKKK KOMİK YAAAAAAAAAA
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.