Şimdi Ara

Knight Empire İnmiyor ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
11.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elizeR

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip
    adam su linki vermis hala yardım etmediniz diosunuz.biraz okuyun ya

o limk çalıssa susardım heralde link i açmıyo bi türlü..beni launcer den daha uyuz eden şey de "bu kadar kısa süre içinde 2 mesaj atamassınız" "geri git " "pencereyi kapa"

• bende %11 6.5 kb ile indiro bu arda link için saol imparator
  • beyler getright'ı olan varsa orda file>enter new url to download desin ve orda ki yereftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip yazsın. ben ikinci denememde indirmeye başladım, server busy derse resume diyeceksiniz. en hızlı yol bu sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

quote:

Orjinalden alıntı: elizeR

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip
    adam su linki vermis hala yardım etmediniz diosunuz.biraz okuyun ya

o limk çalıssa susardım heralde link i açmıyo bi türlü..beni launcer den daha uyuz eden şey de "bu kadar kısa süre içinde 2 mesaj atamassınız" "geri git " "pencereyi kapa"

Ya anlamiyorum Yükleyen nasıl yüklüyor..
    bak ne yapwww.inndir.com dan flashget yükle..onu kur.
    sonra bu link'iftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip kopyala flashget'e yapistir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomaNs -- 7 Eylül 2005, 11:01:21 >

• çalişiyo dostum ben şu anda o linkten indiriyom %40 oldu. senin pc de bi arza olabilir.
  • bilgisayara rest attım ama nafile hala sayfa görüntülenemiyor diyo
  • ben link e direk tikladim explorer dan otomatyik yüklüyo.flash get i falan denemedim.
  • Benimki %34 te takıldı

• ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade bi linke girince bisürü petch olan bi sayfa geliyo ama aralarında 1298 yok en fazla 1288 war..........daha sacma bişi olamaz dier hiç bi siteye gitmiyo sadece foruma gidiyo ama başka hiç bi yere gitmiyo...naapabilirim
  • ya arkadaşlar anladığım kadarı ile launcerden update yaptığımızda kafadan 64 mb liği yüklüyo dimi bu meret
  • sorununun ne olduğunu anladim galiba yoğunluktan dolayyi öyle diyor indirenler şanslı bunu söyliyim.dostum sen bol bol link e tikla eninde sonunda indireceksin çok kullanıcı olduğu için öyle yapiyor büyük ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

Benimki %34 te takıldı

%62 oldu bile..
    bakalım indirdikten sonra birde bunun kurmasi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: polter

quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

Beyler bu 60 mb lık patchi indirdiimizde nası yüklicez???

??????????????????

Anlatayım Arkadaşım. Dosyayı indirdikten sonra. C / Prog. F. / Ko / nun içine atacaksın. Sonra Option u çalıştırcan. Orda server ın kaç olduu yazar. Herkeste 1288 son olan. Sen onu 1298 yapcan.
  • Launcher den indirdiğimiz zaman bunları otomatik olarak yapıyodu. Ama kendimiz ayrı indirdiimiz için. option dan kendimiz yapcaz
  • baba linke kitlenmiş çok kişi log in inmiyoo
  • önce flashget ile denedim inmeye başladı ama durdurup dahyadım launcher a şuanda inior
  • neyse simdi flash get indiriyorum bide onunla indirmeyi denicem
  • BENDE İNDİRMEYE BAŞLADIM AMA HERALDE Bİ 40 SAATE FİLAN İNER.ÇOK YAVAŞ BU BÖLE OLMAZ.
  • hemen hücüm edin 2.deneyşte indirdi
    ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/patch1298.zip
  • quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade bi linke girince bisürü petch olan bi sayfa geliyo ama aralarında 1298 yok en fazla 1288 war..........daha sacma bişi olamaz dier hiç bi siteye gitmiyo sadece foruma gidiyo ama başka hiç bi yere gitmiyo...naapabilirim

walla ben o adresten indiriyorum... hepsi görünüyor sadece o görünmüyor ilginç bi vaka walla....
    ama yavaş download ediyor 20 den aşağı download etmiyordu normalde şimdi 8 falan hatta düşüyor bazen 3-4lere... :(
    3-4 saat sürer bunun inmesi:...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.