çok süper aga teprikler manyak feci olmuş özellikle o inn hostese bayıldım yafs
gerçekten güzeldi beklerken ilaç gibi geldi bu beni bi 3 saat daha beklettirir
süper
bi yerde okumustum; deruların kacak elektirk kullandıgı iddiaları elmoradda bomba etkisi yarattı
Offf baydı artık bi kere olur tmm ama 2 olur hadi gene tmam ama yeter artık bu kaçıncı
sabahtan berı 3 ayrı haber okudum bu ne beh
flaş flaş flaş............son dk haberler lvl atlayamayan warıor isyan etti. luferson daki inn i esir alarak lufersunu tehtit etti, ya bana lvl atladın yada inn raptorum la keserim diye lufersonu tehtik etti. bunu duyan guart lar hemen olaya mudahale etti. tamam seni lvl atlatcaz diyerek warıoru kandırdılar. ve hemen kalluga baram paşa ceza evine gönderdiler. warıorda artık dayanamaz hale geldi ve ceza evinde kendini asarak intahar etti
beyler ban yazcaksınız ama çok komik kendim şimdi uydurdum
lvl atlayamayan warıor isyan etti. luferson daki inn i esir alarak lufersunu tehtit etti, ya bana lvl atladın yada inn raptorum la keserim diye lufersonu tehtik etti. bunu duyan guart lar hemen olaya mudahale etti. tamam seni lvl atlatcaz diyerek warıoru kandırdılar. ve hemen kalluga baram paşa ceza evine gönderdiler. warıorda artık dayanamaz hale geldi ve ceza evinde kendini asarak intahar etti
al bide benden ama ii deil sanirim olsn :D
pardon arkadasinkini kopyalamstim yanlis old benmki suydu eslanttaki harpylerde exp kasmaya calisan magelerden birisi harpynin zehirine dayanamayip hayata gozlerini yumdu. yakinlarda cure werebilcek bir priestin olmamasi olumu hizlandirdi fakat olaya sebep olan harpy idam cezasina carptirildi
bide buna bakın:DD kecon beledıyespor,attılla idmanyurdyla yaptıgı basketbol macında keconlar karsılaymayı galıbıyetle tamanladı.maradon havalımanda taraftarın sevgıyle karsılandılar.basın toplantısında kecon waıror kekurı rıng dusurme sözü verdi::
Orjinalden alıntı: denyo_260
sabahtan berı 3 ayrı haber okudum bu ne beh
DÖNER İÇİN ÖLÜRÜZ !!!
doner için olunmezmı bea hele iskender en tercihimdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme