Arkadaşlar Gastede Okudum Knight Artık Kalkıcakmış Herkez Çok Şikayet Ediyormuş Sizce Ne Olur?inş Kalkmaz
Inslh KapatiLir Dusuncesindeyim ... Yorum yoq..
?
gaste
şu pazartesinden beri oyuna girememe olayı hayra alamet değil ama bakıcaz
kapatılırsa ne söverim yahu ilk kez upgradeden şansım döndü para yüzü gördüm harcayamadan gitcek
kaynak?gazete okumus demek pekii hangi gazete okuosun? bilerekmi yaziosun CTRL+W ßß
Benim Düşüncem bu sefer durum ciddi ben kapatılacak die düşünüyorum hemde kapanmasınıda istiyorum oyun beynimizi yıkadı bazı çocuklar okullarına giderken paralarını harcamıyor gb premium vb. gibi şeyler alıyorlar bazıları oyuna giremiyor die kafasını yiyior bence kapatılırsa çok ii olucak inşallah kapatılıR!!
Ya bu oyun için hayatını parasını her seyını weren war gm böyle bı sey yaparsa ayıp olur
| GoKaY |
Benim Düşüncem bu sefer durum ciddi ben kapatılacak die düşünüyorum hemde kapanmasınıda istiyorum oyun beynimizi yıkadı bazı çocuklar okullarına giderken paralarını harcamıyor gb premium vb. gibi şeyler alıyorlar bazıları oyuna giremiyor die kafasını yiyior bence kapatılırsa çok ii olucak inşallah kapatılıR!!
arkadaşım ben senle aynı fikirde diilim oyun benim en büyük zevklerimin arasında onlar paralarını ona vermesin buna vermesin diyecenize niye şunu demiyonuz internet cafelere velet sokmasınlar hatta ko yerine int cafeler kapansın ko gider başka bişi gelir dünyanın düzeni bu cafeler açık olduğu sürecede veletler girer parasını abidig gubidik şeylere harcar. Ne demek istediğimide anlayan anladı ko kapansın diyenler size diyorum sizi silah zoruylamı oynatıyolar bu oyunu oynamayın işin stresini en ii burda atıyorum ben başkasını bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: dj_alican
Arkadaşlar Gastede Okudum Knight Artık Kalkıcakmış Herkez Çok Şikayet Ediyormuş Sizce Ne Olur?inş Kalkmaz
gazete ? tarih ?
2 sene öncesi ne kadar bu furya yeni başladığında iki tane 60 lvl karakter yapıp bi ton gerçek para harcayıp oynuyordum taa ki hack yiyene kadar o gün bugundür elimi sürmedim gerçekten tavsiye etmem kaldırması imkansız gibi büyük paralar dönüyo o oyunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme