Şimdi Ara

Knight'ı bırakıp wow oynamak istiyorum sizce iyi bir tercihmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Blizzardın priestleri Pvpde bu kadar imba yapmasının nedeni raidlerin priestlere duydugu ihtiyacı gidermek için.
  • Shadow pri bu benim çar oluyo palayı bıraktım değilde ara verdim palama
  • kardeş ii yaparsın bide oyunu alamıyorsanız ares programını indirin ve öle
    oynaın,
    knıght'ın görüntü kalitesine 5 çeker wow
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanpala

kardeş ii yaparsın bide oyunu alamıyorsanız ares programını indirin ve öle
    oynaın,
    knıght'ın görüntü kalitesine 5 çeker wow

ares mi?aresi boşver torrent den çek sen,ben verdim dier başlıkta linki.
    knight oynayanlar wow un görüntü kalitesine kötü diyolar,ewt kötü ama ko kadar değil,görüntü kalitesinin kötü olduğunun blizz de farkında,daha iisini yapabilirler ama daha çok oyuncu için düşük seviye görüntülerle bilgisayarları fazla zorlamak istemiyolar
  • kesinlikle wowla knight karşılaştırılamaz bikere grafiklerde dağlar kadar fark var yani bdie wow çok geniş ve seçeneği çok olan bir online oyun bu zamana kadar knight ı bırakmadığın suç ....... :)
  • hangi 5 numara soyluyor ko nun grafikleri wowdan iyi diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

hangi 5 numara soyluyor ko nun grafikleri wowdan iyi diye

sen yoktum herhalde o zaman dh de,bu ko cular gelip World of Warcraft topic inde saçma bi konu açmışlardı ko ile wow u karşılaştırıyoduk adamlar ko nun grafiklerine ii diolardı,birsürü çocukla uğraşıyoduk işte,o oyun koca adamı da çocuk yapıyobaşka hiç bi oyundan deneyimi olmayanlarla tartışmıştık işte saçma sapan

• ya gec onu ben 1 hafta falan oynadım koyu ama zevkli olan 2 kısmı var 1.si itemleri upgrade etmek (hile ile yapmıyodum max +7 yaptım(5 milyon coin harcadım)) cok heyecanlı oluyor item elimdemi patlıcak falan diye bide bunu yapıp kazık fiyata satması var oda super 20 milyona satıyorum . adamlar(level 40 falan ben 15) aga nolur aga gel 12ye anlaşalım bi iyilik yap be aga gozunu sevem aga falan diyordu(bu arada oyundaki saçmalıklardan 1ide level 1de 70-80klık bir item dusebilir wowda dusunun level1 kurttan rastgele 7-8 altın dusuyor
  • walla freelerde ne kadar roleplaying yapabilirsin tartışılır
  • hehe bizim eski bi serverda zg bossu kesmiştik üstünden 300g çıktı direk ninjaladım abi sonra kızdılar,paylaştık
  • ko yu sırf şu aga lafı yüzünden bıraktım sonra bu oyuna başladım şimdi de iyi ki başlamışım diyom gerci gene 1-2 tane aga diyen çıkıyo da idare ediyoz artık
  • aga diyen olur tabi Ama ko da herkes aga dio yabancı adam kalmadı ki herkes türk zaten %100 türk oyunu oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

hangi 5 numara soyluyor ko nun grafikleri wowdan iyi diye

sen yoktum herhalde o zaman dh de,bu ko cular gelip World of Warcraft topic inde saçma bi konu açmışlardı ko ile wow u karşılaştırıyoduk adamlar ko nun grafiklerine ii diolardı,birsürü çocukla uğraşıyoduk işte,o oyun koca adamı da çocuk yapıyobaşka hiç bi oyundan deneyimi olmayanlarla tartışmıştık işte saçma sapan

haa ewt hatırlıom abi o topici hiç unuturmuyum gülmekten altıma sıçacaktım ya bi de abi ciddi ciddi koyu wowdan üstün görüolardı puhahahaa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.