Şimdi Ara

Knight Online Artık Daha Fazla Kota Yiyecek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama Kotam Gerçekden Normalin 2-3 Katı geliyor
  • Burdan inanmayanlara ve aklı sıra espri yapan bebeciklere sesleniyorum.Eger kuş kadar zekaya ve bir kurbaga kadar araştırma ruhuna sahgip olsaydınız bu söylediklerimin dogrulugunu araştırırdınız.Ama aklınız sadece aga dupe yapak mı gibi konulara çalıstıgı için sizden de bu beklenir.Son olarak kanıt isteyen arkadaşlar için TürkTelekom yurt dışı cıkıslı sitelerde kota dolumunu ne kadar arttırdıgını veya hangi sitenin ne kadar kota yedigi gibi bi açıklama yapma geregi duymaz.

Dip Not:ben limitsiz baglantı kullanıyorum.Sadece sizin gibi veletleri düşündügüm için böyle bir konu acma geregi duydum.2 uyarı puanı atar şimdi birileri

Edit:Bana bebe diyenler acaba neden profillerine dogum tarihlerini yazmamışlar merak ettim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romst3r -- 4 Ağustos 2008; 16:08:06 >
  • Saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeutralZone

Saçma

Çok güzel yorum tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

Türk Telekom Yetkilisi olarak oturdugum organla gülüyorum bu habere

NE KADAR ÇOCUK VARSA FORUMDA YADA KİŞİLİĞİ OTURMAMIŞ İNSAN...
    NEDEN YALAN SÖYLEME GEREĞİ DUYARSIN ANLAMAM NEYSE GEÇTE OLSA BİRGÜN KİŞİLİĞİNİ KAZANIRSIN
    (TAHMİNİMCE YALAN VE KÜFÜRLERİN BİNİ Bİ PARA UÇUSCAK BİRAZDAN MUHATTAP OLMAYACAM ŞİMDİDEN HABERİN OLSUN)

Knight Online Artık Daha Fazla Kota Yiyecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

NEDEN YALAN SÖYLEME GEREĞİ DUYARSIN ANLAMAM NEYSE GEÇTE OLSA BİRGÜN KİŞİLİĞİNİ KAZANIRSIN
    (TAHMİNİMCE YALAN VE KÜFÜRLERİN BİNİ Bİ PARA UÇUSCAK BİRAZDAN MUHATTAP OLMAYACAM ŞİMDİDEN HABERİN OLSUN)

Teşekkür ederim.Herşeyi geçtim neden yalan söyleme geregi duyiyim onu anlamadım.Post kasma gibi bir derdim olsa bu bölümde takılmazdım zaten.Sadece duydugum bir bilgiyi paylaşayim dedim ama bunlara iyilikte yaramıyo

• Kaynak ve delil göster bizde inanalım

4 günde 291 mb bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 4 Ağustos 2008; 16:44:34 >
  • quote:

Teşekkür ederim.Herşeyi geçtim neden yalan söyleme geregi duyiyim onu anlamadım.Post kasma gibi bir derdim olsa bu bölümde takılmazdım zaten.Sadece duydugum bir bilgiyi paylaşayim dedim ama bunlara iyilikte yaramıyo

lafım sana değil sahibi biliyor kendini tr tracy midir nedir o çocuga dedim senin dediğine gelince isterlersa %1000 artırsınlar kotasız internetim var beni bağlayan bi durum değil ondan sanada laf atmadım mrk etme ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 4 Ağustos 2008; 16:30:11 >
  • quote:

quote:

lafım sana değil sahibi biliyor kendini tr tracy midir nedir o çocuga dedim senin dediğine gelince isterlersa %1000 artırsınlar kotasız internetim var beni bağlayan bi durum değil ondan sanada laf atmadım mrk etme ...

İlk düzgün yorum yapan kişi sen oldugun için teşekkür ettim.Bende limitsiz kullanıyorum sadece kotalı kullananları bilgilendirmek için açtım konuyu.Ama gelde anlat bunlara

• TTNET interneti bedava yapacakmış
    hatta abone olanlara knighttan 75+ itemli char verecekmiş
    (HANİ Bİ ARALAR ÇOK DC OLMUŞTUK YA O YÜZDEN)
    yeni abone olan ttnet kullanıcılarına peugeot 307 ve 15.000 ytl lik alış veriş çekide verecekmiş

KANIT MI YOK NE GEREK VAR KANITA
    ben böyle duydum...kanıt yok ama dogrudur..!!!!

(knightta kota kullanımı artıyor diyenlere)

DUYDUGUN HER KONUYU ARAŞTIRMADAN KONU AÇMA İSTERSEN
    Bİ KAYNAK DAYANAK BUL ARAŞTIR DOGRULA KONU AÇ
    YOKSA GERİSİ HURAFE....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Surprise_ -- 4 Ağustos 2008; 16:49:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

Burdan inanmayanlara ve aklı sıra espri yapan bebeciklere sesleniyorum.Eger kuş kadar zekaya ve bir kurbaga kadar araştırma ruhuna sahgip olsaydınız bu söylediklerimin dogrulugunu araştırırdınız.Ama aklınız sadece aga dupe yapak mı gibi konulara çalıstıgı için sizden de bu beklenir.Son olarak kanıt isteyen arkadaşlar için TürkTelekom yurt dışı cıkıslı sitelerde kota dolumunu ne kadar arttırdıgını veya hangi sitenin ne kadar kota yedigi gibi bi açıklama yapma geregi duymaz.

Dip Not:ben limitsiz baglantı kullanıyorum.Sadece sizin gibi veletleri düşündügüm için böyle bir konu acma geregi duydum.2 uyarı puanı atar şimdi birileri

Edit:Bana bebe diyenler acaba neden profillerine dogum tarihlerini yazmamışlar merak ettim şimdi

Saf arkadaşım yurtdışından kullanan kişinin pcsine ne kadar veri girerse o kadar yazılır.Bunu 2 ya da 3 ile çarpmak gibi bir şansın yok.Ben de sınırsız kullanıyorum ama benim ağustosun ilk 3 günü (Full video izlememe , knight oynamama rağmen) 1 gb yi geçmedi.Senin o yüksek araştırmacı ruhunla yaptığın araştırmalara 1-2 de kanıt koysan böyle laflara hiç gerek kalmazdı.Boş boş milleti aşağılama kompleksine girme bir de.

• quote:

quote:

Yalan Felan söylemiyorum

İstersen KANITLAYABİLİRİM. !
    COK ZOR DEĞİL BENİM İÇİN BU .

• Kotası fazla giden arkadaşlar bi format atın belki trojen falan vardır
  • quote:

Süpersin

• Tmm hepsi saçmalık.Siz süpersiniz ben bebeyim.ADminler herşeyin en iyisini bilir.Biz nerde nasıl konusacagımızı bilmeyiz
  • kaynak koymamış konusuyo
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:32:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlues

kaynak koymamış konusuyo

Onuda sen koyda görelim
  • USKO nedir ya,Mis gibi Private serverlar akar
  • Pw Serverlerde Uskonun 10/1 i Kadar Zevk Alınmıyor Saçma Ticaret Upgrade Gibi Bi derdin yok.Hatta sadece adam kesme derdin war.İtemler bol.Bençe çok saçma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.