Şimdi Ara

Knight Online Avrupa Yakası Launcher (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Surekli up , up , up yazıyorsun.Anladin sen onu

bu başlıkta sadece 2 kere yaptım
  • bu arada arkadaşlar yakında yeni dizilerinde launcherleri gelecektir duyurulur
  • istek diziler varsa alabilirim
  • up
  • çok güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars301

çok güzel olmuş

teşekkür ederim
  • 701x431pixel ebatlarında bir bitmap resmi yani bmp bir resmin ismini launcher_bg.bmp yapıp knight klosörüne at seninde olsun ne sırrından bahsediyonuz? lütfen bilgi paylaştıkça çoğalır bilgileri paylaşın ve forumda knightta 1098 ver. server kurdum üye girişi nasıl yapılır onuda biri bana anlatsın forumda var başlığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: superadam

quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Surekli up , up , up yazıyorsun.Anladin sen onu

bu başlıkta sadece 2 kere yaptım

Ne yaptıgın belli senin.Anladın sen onu.Bişi demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elf_Slayer

701x431pixel ebatlarında bir bitmap resmi yani bmp bir resmin ismini launcher_bg.bmp yapıp knight klosörüne at seninde olsun ne sırrından bahsediyonuz? lütfen bilgi paylaştıkça çoğalır bilgileri paylaşın ve forumda knightta 1098 ver. server kurdum üye girişi nasıl yapılır onuda biri bana anlatsın forumda var başlığım

sır konusu bir şakalaşmaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: superadam

quote:

Orjinalden alıntı: Elf_Slayer

701x431pixel ebatlarında bir bitmap resmi yani bmp bir resmin ismini launcher_bg.bmp yapıp knight klosörüne at seninde olsun ne sırrından bahsediyonuz? lütfen bilgi paylaştıkça çoğalır bilgileri paylaşın ve forumda knightta 1098 ver. server kurdum üye girişi nasıl yapılır onuda biri bana anlatsın forumda var başlığım

sır konusu bir şakalaşmaydı

ama genede nasıl yaptığını yazmamışın
  • Burası Paylaşım Topici Paylaşacan Şeyin Sırrımı Olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

Burası Paylaşım Topici Paylaşacan Şeyin Sırrımı Olur

ya bir kere o şakadır diyorum sen hala sır diyosun ikincisi resim olarak hazırlıyorum yarına yayınlarım nasıl olduğunu yeni bir topice
  • Nasıl Yapıldığını Söyliyim
    İlk Önce Normal Launcerin resmini çekiyosunuz
    Daha sonra Onu (Çünkü Masaüstü fln da gözükecek o yüzden)sadece launcer haline ggetirip yani diğer yerleri silip yapıyırosunuz başka bir Jpeg resmi olarak kaydediyosuzunuz daha sonra ona uygun olacak şekilde bir resim (istediğiniz)buluyorsunuz onuda sadece koyacağınız şeyi kopyalıyorsunuz daha sonra
    Normal Launceri masaüstünden tıklıyorsunuz düzenle diyosunuz
    Daha Önce istediğiniz resmi onun üzerine yapıştırıyorsunuz bunu ayarlamak biraz zor kendi ebatlarına göre ama onun ebatını kopyalayınca yandaki strat yazısı fln oraları siyah bir şekilde doluruyorsunuz rESİMDE GÖSTERDİM DAHA SONRA SEÇTİĞİNİZ RESMİ ONUN ÜZERİNE KOYUYORSUNUZ o kadar dahasonra farklı kaydet diyorsunuz ismini launcher_bg

Kaydettiğiniz dosyayı Knight Online Dosyasının İçine 24-Bitişlem Şeklinde atıyorusnuz

Knight Online Avrupa Yakası Launcher

Knight Online Avrupa Yakası Launcher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Fuchs -- 6 Ocak 2007; 21:15:03 >

• güzel calısma sağolasın kardeş
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

bunun adını ne yapıos ve nereye koyuos????????

resmi farklı kaydet de kaydederken resim türünü bmp yap sonra ismini launcher_bg olarak değiştir sonra knight online klasörünün içine at bu kdr
  • süper yawwwww
  • güzel saol
  • sagol cok güzel olmus
  • zua mua super yaaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.