arkadaşım kesin şuan yogunluk olmadıgı için ve kimsenin göremiyecegi için açtıgın topic silinebilir ama merak etme ben actıgın topicin kopyasını aldım silinse bile gene birimiz bunun aynısını yazarız 10 tane aynı topici acarız siteyi göçertiriz her tarafa donanimhaber yazarız
hehe saolasın
-------
bukadar kısa sürede 2 mesaj atamazsınız
simdi yazdıgın topicin altına bak bişey yazcam dikkatli oku
uydurmaca diyebilirim... emin olun bu oyunu oynuyan bir cok saglam hacker vardir. ..ve, rakip firmalar, uyuz olan firmalar vardir. Alt'a almalarini bilirlerdi. 1 kisi gelip, db alma falan..Sizce komik bishi degilmi?
o siteye üye olunurken yazan yazıları okudunuzmu lütfen okuyun hiç bi üyelik böyle deildir emin olun
Libercorpus
sanki biraz agır şeyler yazdık ha o foruma zaten o resimleri pek fazla anlayacaklarını zannetmiyorum
----------------------------------------------------------------- Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız
yok kardeş çok ağır değil zaten adamlar hackerız zannediyolar. bildikleri 2-3 şey vardır elbet.. koskoca k2 yi hackleyemezler ama hepsi ezik zaten daha fazla yazmayalım dalga falan geçelim hakaret olmasın yazık çocuklara..
bence adam türk.yukarda bi arkadaş bi resim vermiş messengerin.orddaki menüler türkçe.başka bi dilde olması gerekmezmi???
lm şaka maka oraya topic acıp dh yazmıssınız ama adam bide hacker cıkarda siteyi göçertirse dh filan kalmaz
quote:
Orjinalden alıntı: -Phenomen-
quote:
Orjinalden alıntı: K2an
DB ne demek??
DB : Datebase
Yani oyuna kayıtlı olanların şifrelerinin ve kullanici adlarinin toplandigi bir banka olarak düşün.
Data Base
ya hiç bişeyiniz gitmeyecek neden yazıyı tam okumuyosunuz mail gelmez ise yayınlayacağım diyor ve altta ise mail geldi yazıyor korkayın kimsenin acc bişi olmicak...
o adam bu forumada yazmıştı aynı yazıları kimse inanmamıştı
quote:
Orjinalden alıntı: Libercorpus
yok kardeş çok ağır değil zaten adamlar hackerız zannediyolar. bildikleri 2-3 şey vardır elbet.. koskoca k2 yi hackleyemezler ama hepsi ezik zaten daha fazla yazmayalım dalga falan geçelim hakaret olmasın yazık çocuklara..
ewt yaa .zaten ezik oldukları üye olurken gelen yazıdan belli
bu arada konuyu silmişler biz tekrar açarız merak etme
ben üye olamadm oraya dhlilere kapatmıslardır belkim
quote:
Orjinalden alıntı: MoHaİr
ben üye olamadm oraya dhlilere kapatmıslardır belkim
ohooo sen dün akşam siteyi bi görseydin adamlar açıklamayı görünce tiplerinin nası birden bire degiştigini cok merak ediyorum
çok alemiz biz ya DHYİ SEVİYORUUUUUMMMMMMMMMMMMM
meark etmeyın adam dıor kı o kadar kısı emek wermıs dıor neden yayınlıyam dıor
yayınlarsa para kaynağı olan premium kimse almaz ve adamlar da para kazanamaz adamlar neden ekmek kapısını sobaya atsın ki?
Evet doğru söylüyosun Hemde biri k2n€tworks@knightonlineworld.com: Diğeri k2networks@knightonlineworld.com : Dikkatli bakarsanız anlaşılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: desing by
yayınlarsa para kaynağı olan premium kimse almaz ve adamlar da para kazanamaz adamlar neden ekmek kapısını sobaya atsın ki?
+
quote:
Orjinalden alıntı: explore
meark etmeyın adam dıor kı o kadar kısı emek wermıs dıor neden yayınlıyam dıor
siz hiç topici okumuyonuz galiba sadece konunun ilk mesajına göre yorum yapmayın lütfen topic de yapılan diger yorumlarıda inceleyin eger okusaydınız bunun yalan oldugunu anlardınız .