hoş resimlerde aralarında ps olanlar var mesela sheller bulanık gözüküyor
Black Fukka Metal in 1 lvl resmi kesinlikle ps çünkü level 5 e kadar exp gitmiyor yani level 5 ten sonra düşmüyor lvl
BlackFukkaMetal Gm accountu üzerine yan char olarak editlenmiş bir char bunu heaven clanından birisi yapıyor GM charı hackleyip ve daha sonra k2 bu açığı düzeltip o charı lvl 1 olarak editliyor bir bakıma charı silmiş oluyor.
ya dfs nedmek?
quote:
Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı
ya dfs nedmek?
defans
Gerçektende mükelmem resimler okullarda açılmadan bakma iyi oldu aklımda kalır derslere çalışmazdımÇok güzel resimler
hayır o usko da x in eski gm i ordaki netking de benim yani resmi ceken kişi off eski günlerimi hatırladım şimdi cok eski degil ama fire darkeden 10000 kat iyiydi
hayır o usko da x in eski gm i ordaki netking de benim yani resmi ceken kişi off eski günlerimi hatırladım şimdi cok eski degil ama fire darkeden 10000 kat iyiydi
Sen öyle diyorsan öyledir Editler xigenon GM i derim...
karde$ re$imLeri gerçektende harika topLamıŞ$ın hLL oLsun arada ßenim charda kaynamı$
süper __________________ |^^^^^^^^^^^^\ ||\ |__ EMEĞE SAYGI__| ||'""|""\___ | _____________ l | |__|__|___| ) (@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
Mükemmel arşiv.bunun gibi bi arşiv bende de var olmayan ss leri ekliyim kendi arşivime.Eline sağlık
ewet gercekten guzel resımler mustafa orda senın resımde var
güzel resimler saoL.
BEN HİÇ KOYMAYAYIM 150 TANE FALAN AVR HERALDE
Ellerine saglık.Manner kasan gmde abarmış sanki
Harika SS ler.ellerine sağlık
emeğe saygı !
çok güzel bi arşiv arkadaşım dahada büyüğünü bekliyoruz