Çok güzel Arşiv yapmışsın Eski Günleri hatırlamak Hoş'tu.
quote:
Orijinalden alıntı: solino
mukemmel yaw valla super arsıv ben rep mep hıc ugrasmamıstım bulamadım nerden verılyo bulsam verebıldıgım kadar verıcektım :D
burda rep yok
daha önce görmüştüm yeniden gördüm eskiler geldi yine aklıma bana kalırsa şu knight'ın yerini başka bir oyun tutmuyor arkadaş ya benimde bırakalı uzun süre oldu ama takip ediyorum yine de
Güzel arşiv Erhan. Efsane34'ün resimlerinde Killers0fArdream clanı vardı DH clanlarından biriydi o. Bende vardım Bu arada ilk beta diye verdiğin resimler Punk Buster betasıydı.
Ha gayret believe 6000 e ne kalmış yapıştır postları.Büyük ödül senin olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Majestyca
Ha gayret believe 6000 e ne kalmış yapıştır postları.Büyük ödül senin olacak.
? Geçenlerde bir konunu kilitlettirmiştim sanırım ondan bu acı. Post kasma gibi bir derdim yok çok şükür.
Benimkiler fazla eski degil ama olsun
Güzel arşiv eline sağlık
çok uzun olmuş ama süper olmul hiç sıkılmadan bütün hepsini okudum tebrik ederim knight o zaman knight tı şimdiiiii......pööööööhhhhh
nostalji oldu eski günlerimizi hatirlattin herkeze :)
yukarı bu konunun düşmemesi lazım
süper konu olmuş oyundan gerçekten zevkini almışsın
agacılar dan midem bulanır hep.. keşke o aga ı görmeseydim.
TheK1ngS çok güzelmiş..
Eline Sağlık Resimler SAğlam
bizim clandan bir arkadaş vardı o anlatıyordu tanıdık biri k2 şirketinde çalışıyormuş.Anlatıyomuş k2 nin sahibinin ne kadar aç gözlü cimri biri olduğunu adamın işi gücü para artık gerisini siz düşünün sizi sömürmeye devam ediyor daha ne diyeyim :)
çok iyi hatırlıyorum o Özkan abi'nin chara dahil olduğu zamanları.Gm'i kesip konu açtığınız zamanları...
vay be yaşlandık 4ss4sin charını da iyi hatrlıyorm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme