Şimdi Ara

Knight online hakkında istediğiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight online hakkında sorunuz warsa yazın beramusta oynuyorum levelim 70 rogue..forumu takip ettim ama çok ezik konuşuyorsunuz.sorularınızı seve seve yanıtlarım...

• asdasdasd
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_funn

asdasdasd
    bana bi char verebilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ÇAGRI

bana bi char verebilir misin

Alıntıları Göster
    esass sen ezik konuşuyorsun.
    sen daha baştan yalan söyledin lvl 70 diyon.
    buna inanmamızı bekleme!

• AGA RAP PUAN ANIL WEİRİLOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamkoos

AGA RAP PUAN ANIL WEİRİLOO
    Kardeşim şuan tatildeyim cumartesi geri döncem yani yarın charımın resmini koyucam o zaman görürsün 70 mi deilmi..Dual shard 8 görürsün..Beramusun her türlü kişiyi biliyorum ayrıca kullanmadığım 2 şifre war werebilirim 60 küsür..emree_fun@hotmail.com..Sorularınızı bekliyorum yanıtlarım..
  • quote:

Kardeşim şuan tatildeyim cumartesi geri döncem yani yarın charımın resmini koyucam o zaman görürsün 70 mi deilmi..Dual shard 8 görürsün..Beramusun her türlü kişiyi biliyorum ayrıca kullanmadığım 2 şifre war werebilirim 60 küsür..emree_fun@hotmail.com..Sorularınızı bekliyorum yanıtlarım..

Alıntıları Göster
    kardeş banada bir car verebılırmıısın lutffen ne olurrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan67 -- 4 Ağustos 2006; 14:32:12 >

• Kim daha çok beramustaki insan yada orc 70 lik adamları sayarsa ona weririm 62 lik rogue ve priesti...
  • quote:

Kim daha çok beramustaki insan yada orc 70 lik adamları sayarsa ona weririm 62 lik rogue ve priesti...
    70 lwl sin hee hııımm +8 shardların atack ı kaç? tekinin bide üstünde +8 shell set giymiyorsan yuhh sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_funn

Knight online hakkında sorunuz warsa yazın beramusta oynuyorum levelim 70 rogue..forumu takip ettim ama çok ezik konuşuyorsunuz.sorularınızı seve seve yanıtlarım...

lvl 70 sın sende ne war uzerınde sole bakayım dostum
  • quote:

Kim daha çok beramustaki insan yada orc 70 lik adamları sayarsa ona weririm 62 lik rogue ve priesti...
    kardeş ver işte benım adam yok beramusta nasıl sayacam

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplan67

kardeş ver işte benım adam yok beramusta nasıl sayacam

Alıntıları Göster
    aga 70 adamsın anladıkta adamın hakkında hiç bilgi vermedin göster adamının fotografını da görelim ömrümüzde hiç 70 lvllik adam görmedik de...

• quote:

Orijinalden alıntı: zaza_ceh

aga 70 adamsın anladıkta adamın hakkında hiç bilgi vermedin göster adamının fotografını da görelim ömrümüzde hiç 70 lvllik adam görmedik de...

Alıntıları Göster
    Bende Beramusta Oynuyorum 68 LvL Mage yOuNgDeWiLd ismim Sen Adını Söyle Bakayım Bana ve Clanının ismini Ben Herkezi Tanırım Beramusta..

• quote:

Orijinalden alıntı: ExLorD

Bende Beramusta Oynuyorum 68 LvL Mage yOuNgDeWiLd ismim Sen Adını Söyle Bakayım Bana ve Clanının ismini Ben Herkezi Tanırım Beramusta..

Alıntıları Göster
    arKADAŞlar şuan tatildeyim yarın dönüyorum resmimi göstericem itemleride gösteririm ap=2120 ayrıca sana bi dünya 70 lik adam saya bilirim..
  • quote:

arKADAŞlar şuan tatildeyim yarın dönüyorum resmimi göstericem itemleride gösteririm ap=2120 ayrıca sana bi dünya 70 lik adam saya bilirim..

Alıntıları Göster
    Eee herkes neden sustu sorusu olan yokmu yanitlim..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Benimde Beramuta charım var nick: İsmailYk lvl:90-60-90

• quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

quote:

Benimde Beramuta charım var nick: İsmailYk lvl:90-60-90

Alıntıları Göster
    bende HitMachine...

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

bende HitMachine...

Alıntıları Göster
    jiyan lvl 66 mage

ustura_wolkan lvl 66 asas

bunlarda benim charlarım beramus
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

İyi üfürmüşün. Sadece eziksin ...

Edit : Sen soru sor da ben yanıtlayayım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 5 Ağustos 2006; 12:18:30 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben sayayım biraz :
    kunt- ChokoPrens- 27- Fire4ever-IIsKII-Rava-H0merSimps0n-Orph3us- HitMachine - ESHQUIA - Nebel - PainLover - SardonicWrath-AgentMuLder-ImInPain-Orgasmatron-RavaDerappa-Lordos-R1sk-5thAvenue-PaganicFrost-Tears0fDevil-ARNITSOS- MarcusMityusMaximus -IAMsTeeL - CaViTY - RAva_Arph -Adv3ntur3-4Bebop-Az-Aventurita-::shIChi::-TearsOfDevil-VampiroDeLaSangre-RenoVat1o-Jackerror-Unidentified-Shintouzi-SaintX-PharaohsSET-ComeOnStyl3-F1reForever-deja-Zero-JessieJames-j1MbLoSoN-00:00-illmiRcYoU-Rochella-13ladeMaster-TearsInHeaven-Zealot-Tuffkille-EmperorSET-Taleya-bonecolector-jus7ic3-TaLkMe-Aliakmonas-Vextor-ImSoInLoveWithU-KORTZ-CatchMyFire-TheCoyote-_JunkyardDog_-ImFirE-Garno-shynobi-klex-3th-UpsIDiDiTaGaiN-_2_Fast_4_U_-LUJURIA-IllyaKuryaki-AcidJunkie-Yaavurmaa-KiTiPiYoSS-Sexy_RabbiT-LaaSveGaaS-Euronymous-EmbesiLDerappa-Wyplosz-ImSexy-Pis:BufarIm-Lord_Of_The_Fire-MAJA_PL-Mrr_Black-ciuSma-mania26-ImReaL-::iHaveThePoWeR::-SZARACZEK-LeXSteeLe-

Bu kadar yeter sanırım
    ID ve Pass ı özel mesaj olarak atarsan sevinirim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.