Şimdi Ara

Knight Online Hangi Charı Dizsem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Benim Sorunum 4 Karakter Şeklinde Olan Knight Online Oyunun Hangi Karakteri ile Player Olarak Başlasam ? Bildiğiniz gibi bunlar - Warrior_Rogue_Mage_Priest Hangisiyle Oyniim ? Şu An Yanımda 50 Milyon War Beramus da Oynamak istiyorum Alabilceğim Point lerin fiyat listesi Şöyle :

Gold Premium : 34 TL
    Bronze Premium : 12 TL
    Beramus 1 GB : 7,25

Siz Olsanız Hangi Charı Dizerdiniz vede Bu 50 Milyon Üzerinde Şu 3 Pointlerden Hangisini Tavsiye Ederdiniz.Ben Kendi Kafamda Gold Premium + 2 gb 1 milyon da Cola :D Diyerek Hesapladım Bide Trina Werdigi İçin Oda Beramusda 1 GB Etti 3 GB Bide Direk Full Gb çekmeyi düşündüm 7-8 gb oluo heralde Ama Soyulurum Diye Korkuyorum..Artık Hain Çok...Sizin Fikirlerinizi Bekliyorum

• En iyi hangi Characteri Oynayabiliyorsan onunla Başlamanı Tavsiye ederim.
    Gold premium alıp Trinasınıda Satıp pazar yaparak paranı Artırabilirsin.
  • eger beramusta arkadaşların yoksa biraz daha aşaga serverlarda başlamını öneririm ve sadece gb + bronz pre alıp ardream char kasabilirsin
  • İtem kilitlemem lazım işte Bronzda kilitlenmiyo garantiye almam lazım Çok Charım Soyuldu İnternet cafe yüzünden soyuldu diosanız internet cafe babamın gb çektiğim :D Ama oda izin wermior para wer al dior biraz komik durum ama :D Gb yi kendisi çekmediği için oyle oluor
  • girakon akara carnac kronosda başla boşuna parana yazık etme o serverda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtectoR053

İtem kilitlemem lazım işte Bronzda kilitlenmiyo garantiye almam lazım Çok Charım Soyuldu İnternet cafe yüzünden soyuldu diosanız internet cafe babamın gb çektiğim :D Ama oda izin wermior para wer al dior biraz komik durum ama :D Gb yi kendisi çekmediği için oyle oluor

Alt serverlerde basla ust serverlere harcayacagın gb nin 1/5 i ile alt serverlerde gayet rahat char yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

quote:

Orijinalden alıntı: ProtectoR053

İtem kilitlemem lazım işte Bronzda kilitlenmiyo garantiye almam lazım Çok Charım Soyuldu İnternet cafe yüzünden soyuldu diosanız internet cafe babamın gb çektiğim :D Ama oda izin wermior para wer al dior biraz komik durum ama :D Gb yi kendisi çekmediği için oyle oluor

Alt serverlerde basla ust serverlere harcayacagın gb nin 1/5 i ile alt serverlerde gayet rahat char yapabilirsin.

Bilgin için saol Kardeşim Öyle Yapıcam Ama Gb fiyatları Alt Serverda Çok Pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.