S.a Arkadaşlar Benim Sorunum 4 Karakter Şeklinde Olan Knight Online Oyunun Hangi Karakteri ile Player Olarak Başlasam ? Bildiğiniz gibi bunlar - Warrior_Rogue_Mage_Priest Hangisiyle Oyniim ? Şu An Yanımda 50 Milyon War Beramus da Oynamak istiyorum Alabilceğim Point lerin fiyat listesi Şöyle :
Siz Olsanız Hangi Charı Dizerdiniz vede Bu 50 Milyon Üzerinde Şu 3 Pointlerden Hangisini Tavsiye Ederdiniz.Ben Kendi Kafamda Gold Premium + 2 gb 1 milyon da Cola :D Diyerek Hesapladım Bide Trina Werdigi İçin Oda Beramusda 1 GB Etti 3 GB Bide Direk Full Gb çekmeyi düşündüm 7-8 gb oluo heralde Ama Soyulurum Diye Korkuyorum..Artık Hain Çok...Sizin Fikirlerinizi Bekliyorum
En iyi hangi Characteri Oynayabiliyorsan onunla Başlamanı Tavsiye ederim. Gold premium alıp Trinasınıda Satıp pazar yaparak paranı Artırabilirsin.
eger beramusta arkadaşların yoksa biraz daha aşaga serverlarda başlamını öneririm ve sadece gb + bronz pre alıp ardream char kasabilirsin
İtem kilitlemem lazım işte Bronzda kilitlenmiyo garantiye almam lazım Çok Charım Soyuldu İnternet cafe yüzünden soyuldu diosanız internet cafe babamın gb çektiğim :D Ama oda izin wermior para wer al dior biraz komik durum ama :D Gb yi kendisi çekmediği için oyle oluor
girakon akara carnac kronosda başla boşuna parana yazık etme o serverda
quote:
Orijinalden alıntı: ProtectoR053
İtem kilitlemem lazım işte Bronzda kilitlenmiyo garantiye almam lazım Çok Charım Soyuldu İnternet cafe yüzünden soyuldu diosanız internet cafe babamın gb çektiğim :D Ama oda izin wermior para wer al dior biraz komik durum ama :D Gb yi kendisi çekmediği için oyle oluor
Alt serverlerde basla ust serverlere harcayacagın gb nin 1/5 i ile alt serverlerde gayet rahat char yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: HipmodeLs
quote:
Orijinalden alıntı: ProtectoR053
Alt serverlerde basla ust serverlere harcayacagın gb nin 1/5 i ile alt serverlerde gayet rahat char yapabilirsin.
Bilgin için saol Kardeşim Öyle Yapıcam Ama Gb fiyatları Alt Serverda Çok Pahalı