farklı bi nedeni vardır adam çok zengindir filan dünyada bu kadar salak bi insan olabilirmi bi düşünün?
Haber sallamasyon resmen...
ko yu 280 milyon kişi oynuyorsa pff sallamasyonun bu kadarı
Dünya da Knight'ı 210 milyon kişimi oynuyor?
Bırakın 210 milyon kişiyi o oyunda 210 milyon account yoktur.Kimi kandırıyorlar?
Hiç güleceğim yoktu vallaha
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
Dünya da Knight'ı 210 milyon kişimi oynuyor?
Bırakın 210 milyon kişiyi o oyunda 210 milyon account yoktur.Kimi kandırıyorlar?
Hiç güleceğim yoktu vallaha
account sayısı 50 milyonu geçmiyo o kadar kişi accountsuz oynuyo serverlarda milyonlarca insa fazla alıyo
quote:
Orjinalden alıntı: KaramsarTarz
quote:
Orjinalden alıntı: KagyaL
quote:
Orjinalden alıntı: KaramsarTarz
F
E Y K Y U
V A R L A K
O L M U Ş T U T M U Ş Ş E Y İ N İ K O P A R M I Ş
o yazıyı büyük yazanlar merak ettim yaşlarınız kaç
14
banada sallama haber gibi geldi
bırak hacı feykın kralı bu
o oyunu ıntde bebeler oynarken ızlıyom neymıs bu dıye o zaman bıle kafam agrıyo bence ıgrenc bı oyun,oynanıyosada cok hack,dupe felan oluyormus mıllet hıle yaparak yuksek lvl kasıp coluk cocuga hava basıyor egosunu tatmın edıyodur yoksa o kadar oynanacak bı oyunda degıl.
Sekil 1A'da goruldugu uzere...
quote:
Orjinalden alıntı: To die
14
belli
Oyuna para veren enayidir bence
Bir ara yasaklanıyordu ne güzel ama halen devam...Bu işin sonu hayır değil..!
ben de oynadım 1 zamanlar 13 lvl yaptım canım sıkıldı bıraktım oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: KeriaN
quote:
Orjinalden alıntı: To die
14
belli
saol insanın yaşını belli etmesi ne güzel
kurtulduğum için Allah ıma şükrediyorum.... fakat söyleyeceğim birşey vardır ... bu oyunu asla yasaklamayazlar imkansız bir şekilde oynanır bu oyun her türlü çözümü ararlar 7 gün 24 saat ararlar yine bulurlar çözümünü... anca oyun tamamiyle kapanacakki böyle birşey bana göre zor... neden söylüyorum bunları oynayan birisi olduğum için bildiğim bi oyun olduğu için sevgiler saygılar
Geçen temmuz ayına kadar oyunu oynadım fakat bu kadar keriz olduğunu bilmiyordum
geriye döndüğümde boşu boşuna geçirdiğim 2 senemi çalmış lanet oyun. Yazıktır günahtır paranıza zamanınıza, çok şükür bıraktım