Şimdi Ara

Knight Online Oyuncu Tipleri (Komik) (Pro. Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Koxper

Koxperları olabildiğince mantıksız,mankafa,kendini birşey sanan,kıro kişilere benzetmeye çalıştık.

Pro. Oyuncu

Pro. oyuncu biraz saçma oldu ama genede berbat denecek kadar kötü değil

Eğlencesine çekelim dedik İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 25 Nisan 2010; 4:38:07 >

• Yazık.
  • Son şakasını yaptı.
  • Cok guzel devami gelsin :D:D
  • Siz beğenmesenizde birazdan Koxper geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Son şakasını yaptı.

bu sefer güldürmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel devamını beklerizz
  • sesi kalınlaşıyor aralarda dikkat edin. arkadaki boru sesli sen misin 6e. neyse sey aklıma geldi fıre drakenın baslarında wormlerde falan 39 lwl olmustum. moradon dısını yok sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

sesi kalınlaşıyor aralarda dikkat edin. arkadaki boru sesli sen misin 6e. neyse sey aklıma geldi fıre drakenın baslarında wormlerde falan 39 lwl olmustum. moradon dısını yok sanıyordum.

İnce sesli kişi benim
    Sesim normalde çok kalındır inceltince arada bir kalınlaşma oluyor
  • +1 bowla adam almak kolaydıldır puah gzl ya
  • İlk video ayrı bi güzel olmuş gül gül öldüm.

Koxper ilk önce Ardream diyodu sonra daha komik olması için adream adream demeye başladı daha bi inandırıcı olmaya başladı. Ne diyebilirim ki şükela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

İlk video ayrı bi güzel olmuş gül gül öldüm.

Koxper ilk önce Ardream diyodu sonra daha komik olması için adream adream demeye başladı daha bi inandırıcı olmaya başladı. Ne diyebilirim ki şükela.

Güldürbildiysem ne mutlu
  • Ilki daha dogaLdi..Koxper olan cok yapmacik duruyoRdu ve alakasiz konusuor,ozenti ws ws... gerci ilki daha guzeldi..ozentiLik yapmadan daha guzel oluor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLq.

Ilki daha dogaLdi..Koxper olan cok yapmacik duruyoRdu ve alakasiz konusuor,ozenti ws ws... gerci ilki daha guzeldi..ozentiLik yapmadan daha guzel oluor

Laflar vs. o sırada kafadan doğaçlama uydurulduğundan öyle olması biraz normal oldu
    Sorular , cevaplar vb. şeyleri o an kafadan doğaçlama cevapladık önceden planlı değildi
  • odan çok şekermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

odan çok şekermiş

Ne açıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Ilki daha dogaLdi..Koxper olan cok yapmacik duruyoRdu ve alakasiz konusuor,ozenti ws ws... gerci ilki daha guzeldi..ozentiLik yapmadan daha guzel oluor

Laflar vs. o sırada kafadan doğaçlama uydurulduğundan öyle olması biraz normal oldu
    Sorular , cevaplar vb. şeyleri o an kafadan doğaçlama cevapladık önceden planlı değildi

Peki Basarilar o zaman ne diyeLim ! ayRica Ilkdeki gozlukde superdi soyliim [[sm=s17.gif]sm=s17.gif]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Peki Basarilar o zaman ne diyeLim ! ayRica Ilkdeki gozlukde superdi soyliim

Sağol
    Haftaya gelecek olan : Pro. Player

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.