Şimdi Ara

knight online pvp amd işlemci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu olay dogrudur bende cok yasadim zamaninda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün birşey. Hatta Koxp'un temelinde de buna benzer bir durum vardır. Yine bir aralar meşhur olan Seri R ise bu duruma başka bir örnektir.

Yine bir diğer örneği Counter Strike'dan verebilirim. OGC denen bir hile vardı 1.5 ve 1.6'da. Oda aynı şekilde işlemciye ek yük bindirerek sizin çok hızlı hareket etmenizi sağlıyordu. OGC'yi açtığınızda işlemci kullanımı %90'ları buluyordu.

Buradaki püf nokta işlemcinin ısınması değil, yük altında olmasıdır. Çünkü işlemci yük altındayken kendisine gönderilen komutları sıralar ve bir öncelik belirler. (Bu önceliği Windows kendisi yada siz kendinizde belirleyebilirsiniz Görev Yöneticisinden.)
    Belli ki Intel yeni chipsetleriyle yada Microsoft Windows Update'leri ile bu sorunu Intel işlemciler için gidermiş olsada, AMD'lerde böyle bir sorun devam ediyor olabilir.

Bu konuyu görünce aklıma birden Regedit'ten yaptığımız skill hack geldi. 15-20 levelde 3 tane nova atardık Civcivi patlatmamış çocuklar ellerinde +8 dandik stafflarla Harpy slotlarına gelip "abi party pls" diyoarlardı O hileyi yapmayan, 1500 buff ve 1920 heali olmayan kısaca dürüstçe oynayan priestler party bulamıyordu o zamanlarda Bende böyle bir priesti partye almamıştım sonra dönüp bana "şu oyunda level kasmak için illa hileci mi olmak gerekir" demişti. Hala unutmadım o anı

Eskiler bilir Fire Drake öncesi ne buglar ne düpeler ne hileler vardı. Çözüm bulmak için "Xtrap" diye bir anti-cheat sistemi getirmişlerdi ama oda tam bir "Izdırap" tı.. İsminin hakkını veriyordu

• konuyu ilk açtığımda trol oldum saf oldum:)) yakın zamanda video cekip paylasırım herkes görür bari:) fx 8320 işlemcim var bunda cok zorlandım yaparken 1 saat kadar oluyo sonra tıraıyorum fanı acıyorum fanı kıstığım zaman yuk biniyo işlemciye diğer türlü zor:) eski amd işlemcilerde kolaylıkla oluyo cs de ve knightda yanlıs indirsiniz client darkko wahşet trko gibi gelişmiş swlerin client olmasın onların içinde engelleyen dosyalar mevcut :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.